Αναδασμός Αγροκτήματος Πέπλου

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2012 15:20

Αναδασμός Αγροκτήματος Πέπλου

Ολοκληρώθηκε σήμερα, 20 Ιουνίου 2012, το στάδιο κλήρωσης του εκούσιου αναδασμού αγροκτήματος Πέπλου, το οποίο εκτείνεται σε 5.500 στρέμματα επί συνόλου 14.000. Οι αριθμός των κληρούχων είναι 259 (μεμονωμένοι – ομάδες).


Η χρηματοδότηση του έργου «Αναδασμός – Παράλληλα Έργα» γίνεται από το Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Στη διαδικασία κλήρωσης παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γεώργιος Ούστογλου.

«Φθάσαμε αισίως στο στάδιο κλήρωσης του εκούσιου αναδασμού αγροκτήματος Πέπλου. Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2008. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον αγροτικό κόσμο. Όπως είναι γνωστό οι κλήροι έχουν κατακερματιστεί και δεν εξυπηρετούν τους πολίτες. Μια ενιαία έκταση βοηθά την καλλιέργεια, μειώνει το κόστος παραγωγής, έχουμε λιγότερη ταλαιπωρία για τους αγρότες μας.» δήλωσε σχετικά η κ. Νικολάου.

Ο κ. Ούστογλου από την πλευρά του είπε «Χρειάστηκε να μεταβούμε κλιμάκιο της Περιφέρειας στην Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλιστούν και να επισπευστούν τα «παράλληλα έργα» του αναδασμού μέσω του Προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», την αναγκαιότητα του οποίου γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.»

 


Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2012 15:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV