Διευρυμένη τεχνική σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου με συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Απριλίου, 2024 11:29

Διευρυμένη τεχνική σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου με συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Διευρυμένη τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 16/4 στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Τοψίδη Χριστόδουλου του Δημάρχου Διδυμοτείχου και της Δημοτικής Αρχής.

Εκτός των άλλων εκ  μέρους της περιφέρειας παρευρεθήσαν οι αντιπεριφερειάρχες Βενετίδης Κωνσταντίνος, Κατσογριδάκης Στυλιανός, Μπαχαρίδου Φανή και Πουλιλιός Ευάγγελος, ο Δ/ντης του γραφείου Περιφερειάρχη Μαυρίδης Βασίλειος καθώς και ο μηχανικός Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κος Στογιαννίδης Σταύρος.

Εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Θεοδοσίου Στυλιανή, Καμπρούδης Αξιώτης, Καραφεϊζης Χρυσοβαλάντης, Παπαδόπουλος Χρυσόστομος και Τσιμπανλιώτης Ευάγγελος, ο Γενικός γραμματέας Πάλλας Δημήτριος , ο Δ/ντης των τεχνικών υπηρεσιών Ζαρκάδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Παπαδόπουλος Χρυσόστομος και οι Ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Βαλκάνης Ευάγγελος και Τουτουντζής Βασίλειος.


Κατά την πολύωρη σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα τεχνικής φύσεως αλλά και στρατηγικής ανάπτυξης της περιοχής με την χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η Περιφέρεια. Συζητήθηκαν, όλες οι τεχνικές ανάγκες που έχει ο Δήμος Διδυμοτείχου και παράλληλα δράσεις και έργα σημαντικού αντίκτυπου για την περιοχή.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση στην από κοινού ανάπτυξη της οργανωτικής χάρτας των έργων που θεωρούνται σημαντικά, με γνώμονα την άμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος και η  Δημοτική Αρχή ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κο Τοψίδη και το επιτελείο του για μια εποικοδομητική συνάντηση, καταλήγει η ανακοίνωση.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Απριλίου, 2024 11:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV