Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 27/07/2015

Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 27 Ιουλίου, 2015 09:32

Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 27/07/2015

Διαβάστε παρακάτω πώς διαμορφώνονται, σήμερα 27 Ιουλίου, τα κυριότερα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Μεγάλο μαχαίρι στις συντάξεις. Η Ντέλια “Δρακουλέσκου” απαιτεί άγριες περικοπές στις κύριες και κατάργηση των επικουρικών».


news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι “Μαχαίρι 30% στις συντάξεις αναμένεται να ζητήσει με την άφιξή της στην Αθήνα η νέα εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τη Ρουμανία Ντέλια Βελκουλέσκου,γνωστή πλέον και με το παρατσούκλι… “Δρακουλέσκου”.

ΤΑ ΝΕΑ: «Το πεντάμηνο του Διαβόλου. 8 δισ. φόροι ως το τέλος του χρόνου είναι ο λογαριασμούς Βαρουφάκη».

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «Συσσωρευμένα και νέα βάρη 8 δισ. ευρώ θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι το επόμενο πεντάμηνο. Στα εκκαθαριστικά της Εφορίας προστίθενται οι έξτρα επιβαρύνσεις, όπως οι αυξήσεις στον ΦΠΑ, στην έκτακτη εισφορά και στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ενώ και η λυπητερή του ΕΝΦΙΑ είναι καθ’ οδόν».

ΕΘΝΟΣ: «Κερδοσκοπία με ΦΠΑ και παραεμπόριο. Έρευνα: Μεσάζοντες και επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τα Capital Controls».

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «Επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την άνοδο του ΦΠΑ από το 13% στο 23% στρογγυλοποίησαν τις τιμές προς τα πάνω προκαλώντας αυξήσεις μέχρι και 17%. Την ίδια ώρα η έρευνα του “Εθνους” αποκαλύπτει τη “μαύρη αγορά” μετά τα capital controls στον Θεσσαλικό Κάμπο και τους οπωρώνες της Κεντρικής Μακεδονίας».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Προτρέχει η γλώσσα της διανοίας του! Επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον του (Γιάνη Βαρουφάκη) όλα τα κόμματα».

news paper name

Σύμφωνα με την εφημερίδα «πολιτικούς τριγμούς προκαλούν πάλι τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο υπουργός φέρεται να έχει πει σε τηλεδιάσκεψη πως υπήρχε “σχέδιο Β”: να υποκλαπούν οι ΑΦΜ όλων των φορολογουμένων και να δημιουργηθεί παράλληλα τραπεζικό σύστημα που θα μπορούσε αυτόματα να μετατρέψει το νόμισμα σε δραχμή. Η κυβέρνηση δήλωσε άγνοια».

ΕΣΤΙΑ: «Εξάμηνο καταστροφής. Τραγικός απολογισμός της Κυβερνήσεως Τσίπρα».

news paper name

«Σήμερα συμπληρώνοντας έξι μήνες από την ημέρα που ορκίσθηκε η Κυβέρνησις Τσίπρα ) 27 Ιανουαρίου. Το εξάμηνο αυτό, για τους περισσότερους ‘Ελληνες απετέλεσε έναν εφιάλτη» γράφει η εφημερίδα.

Kontranews: «Άσε τα ψέματα Βαρουφάκη. Πολλά παραμύθια μας έχεις ξεφουρνίσει. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι αχάριστοι στους ευεργέτες τους».

news paper name

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα παραμύθια που αραδιάζει και ξεφουρνίζει μήνες τώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης, αφού κάποιοι εξακολουθούν ακόμα να τον παίρνουν στα σοβαρά και να ασχολούνται καθημερινά μαζί του, έχουν αρχίσει να ενοχλούν τους πολίτες».


Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 27 Ιουλίου, 2015 09:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV