Προσωρινές διακοπές ρεύματος σε οικισμό του Δήμου Διδυμοτείχου

Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 29 Οκτωβρίου, 2015 10:02

Προσωρινές διακοπές ρεύματος σε οικισμό του Δήμου Διδυμοτείχου

Ο Διαχειριστής Του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) γνωστοποιεί ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

Παρασκευή 30/10/2015 από τις 08.00 π.μ έως τις 10.00 π.μ στην περιοχή του οικισμού Λάδης του Δήμου Διδυμοτείχου: ο κεντρικός δρόμος του χωριού και δεξιά του με κατεύθυνση από Διδυμότειχο προς Μεταξάδες. Η διακοπή θα γίνει από το ύψος της πλατείας έως τον 2ο υποσταθμό της ΔΕΗ (βγαίνοντας για Ζώνη δεξιά)


Παρασκευή 30/10/2015 από τις 09.30 π.μ έως τις 14.30 μ.μ στην περιοχή του οικισμού Λάδης του Δήμου Διδυμοτείχου: ο κεντρικός δρόμος του χωριού και αριστερά του με κατεύθυνση από Διδυμότειχο προς Μεταξάδες. Η διακοπή θα ξεκινά από το ύψος του 1ου υποσταθμού της ΔΕΗ (μπαίνοντας από Διδ/χο δεξιά) έως την κεντρική πλατεία περίπου.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις προγραμματισμένες διακοπές της ΔΕΔΔΗΕ γίνεται ανάρτηση στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.deddie.gr/outages/public/scheduling.aspx.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.


Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 29 Οκτωβρίου, 2015 10:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV