Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προέδρων. Τι αποφασίστηκε

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιανουαρίου, 2022 21:43

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προέδρων. Τι αποφασίστηκε

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διατρανωθεί η αντίθεση της κοινωνίας στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που αφορούν τις δομές στο Φυλάκιο του Δήμου Ορεστιάδας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση επταμελούς επιτροπής αποτελούμενη από τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας και του Διδυμότειχου. Συγκεκριμένα:


Πρόεδρος: Χρήστος Τυρμπάκης – ΤΚ Φυλακίου
Μέλη:
Χαρνίδης Νίκος – ΔΕ Ορεστιάδας
Συμεωνίδης Σωτήρης – ΔΕ Βύσσας
Μπιτζακίδης Νίκος – ΔΕ Τριγώνου
Σιωπής Γιώργος – ΔΕ Κυπρινου
Καραγιάννη Ευαγγελία – ΔΚ Διδυμοτείχου 
Γκιντίδης Δημήτρης – ΤΚ Μεταξάδων
Εκπρόσωπος Τύπου: Γιώργος Καραμπατζάκης – ΤΚ Μαρασιών 

Η επιτροπή θα επισκεφθεί άμεσα τον Δήμαρχο Ορεστιάδας προκειμένου να ζητήσει ό,τι έγγραφα έχει σχετικά με την επέκταση των δομών, ώστε να ενημερωθεί για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν. Στη συνέχεια θα αποσταλεί επιστολή προς όλους τους Δημάρχους του Έβρου και τους επικεφαλής των παρατάξεων που συγκροτούν τα Δημοτικά Συμβούλια, στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στον Περιφερειάρχη, στους βουλευτές και σε άλλους θεσμικούς φορείς.

Επίσης, η επιτροπή αποφάσισε τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ώστε να καταγράφουν τις αποφάσεις και τις τοποθετήσεις που σχετίζονται με το θέμα των δομών.

Τέλος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων θα αναλάβουν να ενημερώσουν τους κάτοικους των περιοχών τους και θα ζητηθεί ετοιμότητα από όλους για κινητοποιήσεις σε περίπτωση επανεμφάνισης μηχανημάτων έργου στην περιοχή του ΚΥΤ και του ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιανουαρίου, 2022 21:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV