Κοινή στρατηγική χαράζουν οι φορείς του Ν.Έβρου με τον περιφερειάρχη για τα κέντρα μεταναστών(ήχος,video)

Συντάκτης Νewsroom 4 Ιουνίου, 2011 17:17

Κοινή στρατηγική χαράζουν οι φορείς του Ν.Έβρου με τον περιφερειάρχη για τα κέντρα μεταναστών(ήχος,video)

Την ώρα που στην Ορεστιάδα ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Ντόλιος επισκεπτόταν φορείς της περιοχής για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου,στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε μία άλλη συνάντηση για το θέμα της λαθρομετανάστευσης με καλεσμένους όλους τους δημάρχους βουλευτές, περιφερειακούς συμβούλους και λοιπούς φορείς του νομού Έβρου.Συγκεκριμένα ύστερα από πρόσκληση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδη πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το θέμα των κέντρων παράνομων μεταναστών.


Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και συμφωνία, ώστε αρχικά να υπάρξει κοινή τους έγγραφη διαμαρτυρία για την δημιουργία κέντρων υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών.

Τέλος μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη θα συσταθεί άμεσα επιτροπή, απαρτιζόμενη από εκπροσώπους της εκκλησίας, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και βουλευτών ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή και να διευκρινιστούν εξ’ολοκλήρου οι σχεδιασμοί του υπουργείου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δηλώσεις Βουλευτή Έβρου Ν.Δ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου
Δηλώσεις Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ Ελένη Τσιαούση
Δηλώσεις Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη
Δηλώσεις Δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού
Δηλώσεις Πρόεδρου Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης κ.Χατζηαναγνώστου

 

Το έγγραφο που συνυπέγραψαν οι φορείς


Συντάκτης Νewsroom 4 Ιουνίου, 2011 17:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV