Πλημμύρισε από την χθεσινή βροχόπτωση το Ισαάκιο – Αυτοψία Πέτροβιτς στην περιοχή

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουνίου, 2018 15:45

Πλημμύρισε από την χθεσινή βροχόπτωση το Ισαάκιο – Αυτοψία Πέτροβιτς στην περιοχή

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν εχτές στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου επέφεραν πολλά προβλήματα.

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα μεγάλοι όγκοι νερού να καταστήσουν μη προσπελάσιμο κεντρικό δρόμο της πόλης προκαλώντας την επέμβαση της Τροχαίας.

Όμως και το χωριό Ισαάκιο έπληξαν εχθές τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπου σημειώθηκαν χαλαζόπτωση αλλά και πλημμύρες και στις κατοικίες του χωριού, καθώς όγκοι νερού και λάσπης πλημμύρισαν τόσο οικίες αλλά όσο και καλλιέργειες.


Στο Ισαάκιο βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς για επιτόπου αυτοψία στις ζημιές που προκάλεσε χθες κατά τις απογευματινές ώρες η χειμαρρώδης πλημμύρα σε σπίτια και αγροτικές καλλιέργειες. Ο κ. Πέτροβιτς ανέφερε πως υπήρξε επικοινωνία με το υπουργείο Υποδομών και τον ΕΛΓΑ για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων.

Τον κ. Πέτροβιτς συνόδευσε και ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης. Το Ισαάκιο είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Δημοσχάκη, ο οποίος χθες με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι μόλις πληροφορήθηκε για το συμβάν επικοινώνησε άμεσα με την Π.Ε. Έβρου, τον Τοπικό Δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες “ώστε να αντιμετωπιστούν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα προβλήματα της καταστροφής που φαίνεται να έχει τρομακτικές διαστάσεις, κινητοποιώντας όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς” ενώ προανήγγειλε την σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή μαζί με τον ΑντιπεριφερειάρχηΈβρου και τον τοπικό Αντιδήμαρχο Δημ. Εμμανουηλίδη.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Ιουνίου, 2018 15:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV