Συνέντευξη τύπου για τον “Άρδα”(video)

Συντάκτης Νewsroom 19 Ιουλίου, 2011 07:54

Συνέντευξη τύπου για τον “Άρδα”(video)

Συνέντευξη τύπου για την πορεία της διοργάνωσης της 17ης συνάντησης νέων Άρδας 2011 οργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο , που εκτελεί και χρέη οργανωτικής επιτροπής, την Δευτέρα  18 Ιουλίου στον χώρο που θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις.


Η πρόεδρος κ. Ροροπούλου διαβεβαίωσε πως όλα έχουν δρομολογηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του “μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος της Θράκης” και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Ορεστιάδας εμπλέκεται στην διοργάνωση του “Άρδα”. Η κ.Ροροπούλου στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πληθώρα των παράλληλων δράσεων που θα φιλοξενηθούν φέτος ενώ τόνισε πως στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο για την υπόλοιπη τετραετία είναι να δοθεί ταυτότητα στον χώρο των εκδηλώσεων. Φέτος, συνέχισε η κ.Ροροπούλου, έγιναν πολλές καινοτομίες στην διοργάνωση της συνάντησης νέων όπως για παράδειγμα η αναβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος των εκδηλώσεων, η σωστή χωροθέτηση στο χώρο των εκδηλώσεων αλλά και οι τιμές των εισιτηρίων. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Σαραντίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αλλά και στο στόχο επιστροφής του Άρδα στην παλιές του δόξες και ποιες κινήσεις έγιναν φέτος γι αυτό. Ο κ.Σαραντίδης συνέχισε τονίζοντας πως  η συνάντηση νέων δεν θα πρέπει να είναι μόνο αλκοόλ και συναυλίες και αναφέρθηκε στην εθελοντική συμμετοχή αλλά και στο γεγονός ότι δεν θα περιοριστεί ο “‘Αρδας” μόνο στον συγκεκριμένο χώρο αλλά στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ορεστιάδα με σκοπό να διαφημιστεί ο δήμος και να ενσωματωθούν και άλλες δράσεις στο φεστιβάλ.

Τέλος η οργανωτική επιτροπή διαβεβαίωσε πως παρόλο που δεν θα υπάρχει σκηνή νησίδας φέτος στον “Άρδα” η νησίδα θα είναι προσβάσιμη από τους επισκέπτες όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια με μόνη διαφορά ότι η νησίδα θα φιλοξενήσει άλλου είδους δράσεις, καθώς επίσης μίλησε και για το θέμα της αντιμετώπισης των κουνουπιών στον χώρο των εκδηλώσεων και μας διαβεβαίωσαν πως και αυτό έχει δρομολογηθεί.


Συντάκτης Νewsroom 19 Ιουλίου, 2011 07:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV