Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές που φλέγονται στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 25 Αυγούστου, 2011 17:27


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε την οριοθετημένη περιοχή του Έβρου που φλέγεται τις τελευταίες μέρες ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ.Μπούφης ύστερα από αίτημα της αντιπεριφερείαρχη Π.Ε Έβρου κ.Νικολάου

Η Απόφαση:
1. Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας η οριοθετημένη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της τοπικής κοινότητας Λευκίμης –Σαράντα Σπίτια – Ερείπια Βυρίνης – ερείπια Κιτρινόπετρας – Ύψωμα Καρβουνιάρης – Μελία – Β. Οικισμού Κοίλων – Ερείπια Αμυγδαλιάς, με απόφαση του Γ.Γ.Π.Π, σύμφωνα με το (β) σχετικό το οποίο και σας επισυνάπτουμε για ενημέρωσή σας για ετοιμότητα άμεσης ανταπόκρισης με μέσα και προσωπικό.
2. Με την παρούσα απόφαση όλο το δυναμικό και τα μέσα Πολιτικής Προστασίας είναι στη διάθεση του ΣΟΠΠ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ. Εντάσσονται επίσης στις Δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας πολίτες με ειδικές γνώσεις και εμπειρία, καθώς και πάσης φύσεως μέσα που ανήκουν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα με τους αντίστοιχους χειριστές τους, εφόσον τούτο κρίνεται αναγκαίο για την αντιμετώπιση καταστροφών.



Συντάκτης Νewsroom 25 Αυγούστου, 2011 17:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV