Πρεμιέρα του Α.Ο. Ορεστιάδας στην Α2 κατηγορία στις 5 Νοεμβρίου

Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2011 11:45

Πρεμιέρα του Α.Ο. Ορεστιάδας στην Α2 κατηγορία στις 5 Νοεμβρίου

ΑΟΟ γεμάτο γήπεδο

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, που φέτος επιστρέφει στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών βόλεϋ. Ύστερα από το περσινό αήττητο που την ανέβασε από την Β εθνική κατηγορία.


Για την αναμέτρηση της 1ης Αγωνιστικής η Ορεστιάδα υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας. Ο αγώνας ξεκινά στις 19.00.

Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα εορταστεί από τον Αθλητικό Όμιλο με πάρτι για μικρούς και μεγάλους, μουσική από τους παραγωγούς του Ράδιο Έβρος, επίδειξη των ομάδων των ακαδημιών του ομίλου από τις 16.30.

Η Συμμετοχή και στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για να εμψυχώσει την ομάδα της καρδίας μας στο πολύ δύσκολο ταξίδι προς την άνοδο στην Α1.

Στείλτε SMS στο 54045 γράφοντας ΡΕ και το ονοματεπώνυμο σας για να κερδίσετε κάρτες διαρκείας αξίας 30 €
κόστος 0,30€/SMS

Στείλτε SMS στο 54344 γράφοντας ΑΟ για να στηρίξετε την ομάδα του Α.Ο.Ο
κόστος 1€/SMS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας  προσκαλεί το φίλαθλο κοινό και τα ΜΜΕ στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 16:30 με φιλικό των αναπτυξιακών τμημάτων με το Σουφλί και παρουσίαση του ύμνου του ομίλου με χορογραφία από τη σχολή χορού «Ευαγγελιάδου».

Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας γεμίζοντας αν είναι δυνατόν το γήπεδο στη δύσκολη πορεία που ξεκινάει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.



Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2011 11:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV