Η ιστορία της ομάδας βόλεϋ του Α.Ο.Ο. στην TV

Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2011 10:10

Η ιστορία της ομάδας βόλεϋ του Α.Ο.Ο. στην TV

Η ιστορική ομάδα βόλεϋ της Ορεστιάδος φιλοξενείται απόψε στις 10 στην εκπομπή “Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο γρήγορα” της Δέλτα TV.


Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής παρουσιάζεται η ομάδα βόλεϋ της Ορεστιάδος, η οποία ξεκινά τους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Εκπροσωπήθηκε από τον γενικό αρχηγό Γιάννη Καρρά, τον βοηθό προπονητή Σιαντίδη Γιώργο και τον βετεράνο αρχηγό της ομάδας Στέλιο Κεμανετζή. 

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας βόλλεϋ της Ορεστιάδος κάνει μια ιστορική διαδρομή στα πρώτα 40 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, θυμίζοντας τις μεγάλες στιγμές της ομάδος, τις πολλές κατακτήσεις μεταλλίων εντός και εκτός Ελλάδος, τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαδρομή αυτή, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, τον υποβιβασμό, αλλά και την «ανάσταση» της ομάδος τα τελευταία χρόνια.

Ο κόουτς μιλά για την δική του εμπειρία από την ομάδα, τους μεγάλους παίκτες που δημιούργησαν πρότυπα στην επόμενη γενιά παιδιών, αλλά και στο σήμερα, στο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινά και τον στόχο για επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος ο πολύπειρος αρχηγός, μιλά για τα πρώτα βήματα του στο βόλεϊ, θυμάται ιστορικές στιγμές που έμειναν στην μνήμη του από την 23χρονη πορεία του στην ομάδα καθώς και για την ιδιαίτερη σχέση του κόσμου της περιοχής με το Βόλεϊ.

Η εκπομπή θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου μετά τις 10 μ.μ.

Πηγή: http://liberovolley11.blogspot.com/2011/11/tv.html


Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2011 10:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV