Πολύ πιθανό να έχουμε διακοπές ρεύματος…

Συντάκτης Νewsroom 28 Απριλίου, 2011 09:58

Με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και τις επακόλουθες διακοπές ηλεκτροδότησης θα απαντήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην περαιτέρω αποκρατικοποίηση της επιχείρησης ηλεκτρισμού.


Σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας αναμένεται να δώσουν συνέντευξη Τύπου, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων, ενώ θα επιδιώξει να επιχειρηματολογήσει ως προς τη θέση των συνδικαλιστών για την παραμονή της ΔΕΗ υπό το 51% του κράτους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ θα επιχειρήσουν να απαντήσουν και στα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, αναφορικά με τις επιδοτήσεις που εισέπραττε τα τελευταία 12 χρόνια το συνδικάτο από τις διοικήσεις της ΔΕΗ και την κατασπατάλησή τους σε ταξίδια αναψυχής και πολυτελή γεύματα.

Ο κ. Φωτόπουλος θα ισχυριστεί ότι στόχος είναι να πληγεί η Ομοσπονδία και να απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών ο αγώνας των εργαζομένων για τη μη περαιτέρω αποκρατικοποίηση.

Πηγή: Έθνος

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Απριλίου, 2011 09:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV