Με ήττα επιστέφει από την Αθήνα ο Α.Ο.Ο

Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2011 09:07


Την ήττα με 3-1 από τον Οδυσσέα Αμαρουσίου γνώρισε κατά την 2η αγωνιστική ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι “πράσινοι” παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 0-1 στο τέλος προδόθηκαν από τα πολλά τους λάθη και τις αναποτελεσματικές τους επιθέσεις χάνοντας το παιχνίδι.

Το καλό ξεκίνημα επί του Οδυσσέα στο χαμηλοτάβανο κλειστό του Αμαρουσίου δεν είχε συνέχεια για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “μπλοκάρουν” τους “πράσινους” και με το 3-1 να πανηγυρίσουν τη νίκη και το τρίποντο που τους έφερε στην πρώτη θέση. 


Οι Εβρίτες ξεκινώντας με τους Γραμματικόπουλο, Κεμανετζή, Βλασακίδη, Αρχοντίδη, Καψαλιάρη, Καρδαμανίδη και Κωνσταντινίδη μπήκαν παθιασμένοι και με πειθαρχία στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο προηγούμενοι με 6-9, 9-15 και 14-19. 

Με το μπλοκ να σταματά τους γηπεδούχους ο ΑΟΟ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάνοντας το 15-21 και στο τέλος με πόντο του Καρδαμανίδη έγινε το 21-25 και το 0-1. 

Ωστόσο το καλό πρόσωπο και ξεκίνημα της ομάδας δεν είχε συνέχεια αφού ο Οδυσσέας ανέβασε την απόδοσή του και σε συνδυασμό με τα πολλά εύκολα λάθη και χαμένες επιθέσεις των “πρασίνων” γύρισε τον αγώνα. 

Στο δεύτερο σετ οι “κυανόλευκοι” των Βορείων προαστίων με πολύ καλό σερβίς δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή του ΑΟΟ και με το 7-2 και λίγο αργότερα 13-6 πήρε το προβάδισμα και τον έλεγχο στο παιχνίδι. 

Οι αλλαγές του Παναγιώτη Τσιακμάκη σε πάσα και διαγώνιο, αλλά και στη θέση του ακραίου δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς ο Οδυσσέας με τους Δημητρίου και Μηνούδη έφθασε στο 18-13 και στο 25-17 για να γίνει το 1-1. 

Ίδια εικόνα είχαμε και στο τρίτο σετ αφού το κακό ξεκίνημα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έδωσε το προβάδισμα με 9-1 στους γηπεδούχους του Κωβαίου. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το σκορ πήγε στο 17-10 και στο 20-12 μιας και οι Εβρίτες έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν στο οργανωμένο και στρωτό παιχνίδι των αντιπάλων τους. Έτσι με το 25-17 ο Οδυσσέας έκανε το 2-1 αποκτώντας ακόμη καλύτερη ψυχολογία. 

Στο τέταρτο σετ οι “πράσινοι” του Έβρου παρουσιάστηκαν κάπως καλύτεροι από τα προηγούμενα δύο με αποτέλεσμα οι ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το 5-5. Ωστόσο το μπλοκ των γηπεδούχων και τα λάθη από πλευράς ΑΟΟ έφεραν το 9-5 και λίγο αργότερα το 16-13. 

Με ένα μικρό σερί ο Όμιλος ισοφάρισε σε 16-16, ωστόσο και πάλι προδόθηκε από τα λάθη του μιας και ο Οδυσσέας ξέφυγε με το 20-16 και στο τέλος με πόντο του Δημητρίου έφθασε στο 25-20 και το 3-1 που τον έφερε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Οδυσσέας Αμαρουσίου (Μάρκος Κωβαίος): Παπαδόπουλος, Κρέτσης, Κούνας, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Μηνούδης, Σιώλας (λ), Μπουγάς.
Ορεστιάδα (Παναγιώτης Τσιακμάκης): Kαψαλιάρης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Καρδαμανίδης, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Κωνσταντινίδης (λ), Κουλαξίδης, Μαρκίδης, Δούλιας, Προδρομίδης.

orestiadavolley.blogspot.com


Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2011 09:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV