Θεματική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Διδυμότειχο για την Αγροτική Ανάπτυξη

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 07:18

Θεματική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Διδυμότειχο για την Αγροτική Ανάπτυξη

Θεματική εκδήλωση για την Αγροτική Ανάπτυξη διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στο Διδυμότειχο, με ομιλητή τον βουλευτή Ξάνθης και πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Κοντό.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Χρήστος Τοκαμάνης και Παγώνα Καράκη,  ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, οι Πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Βορείου Έβρου, εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων και φορέων και  πλήθος αγροτών της περιοχής οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Κοντού.
Ο κ. Κοντός μίλησε για την προσφορά της ΝΔ στον αγροτικό τομέα και για την απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι αγρότες. ‘Οπως είπε «Έχει διαλυθεί η αντιπροσωπεία στις Βρυξέλες και δεν υπάρχει εκπροσώπηση για τα συμφέροντα των αγροτών μας»  και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, από 11 άτομα στις Βρυξέλλες έχει μείνει μόνο ένας, στέλνοντας το μήνυμα προς τους παραγωγούς ότι αν βγούμε εκτός Ευρώπης θα σταματήσουν και οι επιδοτήσεις. Τον καιρό που ήταν ο ίδιος υπουργός, υποστήριξε, ότι οι αγρότες ζούσαν αξιοπρεπώς, γινόταν προσπάθειες για συνεχείς ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, πήγαινε στις Βρυξέλλες μια φορά το μήνα ενώ στον καιρό του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σκανδαλίδης πήγε δύο φορές στα δύο χρόνια…
Ανέλυσε το πρόγραμμα της ΝΔ τονίζοντας ότι το διακύβευμα για τους αγρότες είναι να μείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια, να μείνουμε στο ευρώ, διότι σε αντίθετη περίπτωση 3,2 δισ ευρώ το χρόνο που παίρνουν άμεσες ενισχύσεις και επιδοτήσεις είναι στον αέρα. «Άρα μιλάμε για την επιβίωση των Ελλήνων αγροτών» είπε χαρακτηριστικά.
«Η Ελλάδα ζει από την Περιφέρεια, από τη γεωργία. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να κρατήσει όρθια και την Ελλάδα και τους Έλληνες αγρότες», τόνισε ο κ. Κοντός.
Ακολούθησαν ερωτήσεις, συζήτηση και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο όπως, νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική, νέοι αγρότες, νέες καλλιέργειες, αγροτικοί συνεταιρισμοί κ.α.

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 07:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV