Συνάντηση κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 07:20

Συνάντηση κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Κλιμάκιο στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού Κυριάκο Γεροντόπουλο, Σταύρο Κελέτση, Ελένη Δημούδη και Παγώνα Καράκη, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012.πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και  ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νικόλαο Ραπτόπουλο για όλα τα θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας και τα προβλήματα που μαστίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως η ξαφνική μείωση του αποθεματικού ταμείου, η περικοπή των εφημεριών, η έλλειψη υλικών, η έλλειψη κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς επίσης  και οι απίστευτες στρεβλώσεις που έχει επιφέρει η δημιουργία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., όλοι οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν την πρωταρχική σημασία που έχει η ανθρώπινη ζωή μακριά από ανόητους διαχωρισμούς και ιδεολογικές διαφοροποιήσεις.
Επίσης, τέθηκε επί τάπητος η πρόταση από πλευράς ΝΟ.Δ.Ε. για ανάγκη δημιουργίας στον χώρο του πρώην Νοσοκομείου, ενός Κέντρου Υγείας αστικού τύπου ώστε να ελαφρυνθεί ο όγκος των περιστατικών που υποδέχεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το οποίο πλέον καλύπτει όλη την έκταση  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τέλος, αναγνωρίστηκε το τεράστιο και πολλές φορές πέραν των ανθρωπίνων ορίων έργο που επιτελεί το υψηλού επιπέδου ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 07:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV