Αστυνομικό Δελτίο

Συντάκτης news 11 Μαρτίου, 2010 21:32
ΘΕΜΑ 1o: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ».

Την 10-03-2010 και ώρα 22.00΄, άντρες της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Αλεξ/πολης, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς διότι σε γενόμενο έλεγχο υπέδειξαν στους Αστυνομικούς ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατά την μακροσκοπική εξέταση τους αποδείχθηκαν πλαστά.
Ανωτέρω έγγραφα κατασχέθηκαν και συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2o: «ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ»


Κατάγεται από το Νομό Σερρών, είναι έγγαμος και πατέρας ενός (1) παιδιού. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής την 21-10-1982 ως ενωμοτάρχης. Μετά από εισιτήριες εξετάσεις, εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών την 28-10-1984. Μετά από την έξοδο του από τη Σχολή το 1987, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος ως μάχιμος. Επιπλέον διετέλεσε Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης από το έτος 1997 έως το 2004 ενώ υπηρέτησε ως Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Από της προαγωγής του στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντού, υπηρέτησε ως Υποδιευθυντής στα Επιτελεία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξ/πολης και Ροδόπης.
Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από την 07-03-2010 ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξ/πολης.
Στην πορεία της σταδιοδρομίας του παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων από Έλληνες και Αμερικανούς εκπαιδευτές και συνεργάστηκε με Αστυνομικούς ξένων χωρών στα πλαίσια προγραμμάτων φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γνωρίζει Αγγλικά και παρακολούθησε σπουδές πληροφορικής σε προπτυχιακό πρόγραμμα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Εκ της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Συντάκτης news 11 Μαρτίου, 2010 21:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV