Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται τραυματισμένοι οι δύο στρατιωτικοί από το χθεσινό τροχαίο

Συντάκτης Νewsroom 29 Οκτωβρίου, 2021 11:57
Swiss Approval

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται τραυματισμένοι οι δύο στρατιωτικοί από το χθεσινό τροχαίο

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται οι δύο στρατιωτικοί της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που τραυματίστηκαν χθες, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το βράδυ στο τροχαίο που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των χωριών Κισσάριο και Αμόριο.

Σοβαρά τραυματισμένος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ο επιλοχίας, ηλικίας 36-39 ετών. Ο επιλοχίας τραυματίστηκε στην δεξιά πλευρά και υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση η οποία μάλιστα διήρκεσε μέχρι τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ αναφέρουν ότι οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του καθώς ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός, και στην συνέχεια ο επιλοχίας διασωληνώθηκε. Οι θεράποντες ιατροί αναμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και έπειτα θα μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πιθανότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αναφορικά με τον Οπλίτη Βραχείας Ανακατάταξης που επίσης επέβαινε στο όχημα, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη σήμερα, ωστόσο χρήζει μιας μικρής επέμβασης.

Swiss Approval

Σημειώνεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (δείτε το θέμα ΕΔΩ) όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα συγκρούστηκε με το στρατιωτικό τζιπ, το οποίο ήταν σταθμευμένο κατά το ήμισυ επάνω στον επαρχιακό δρόμο, χωρίς αναμμένα φώτα ή άλλα διακριτικά φώτα. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου να πραγματοποιήσει ελιγμό για να αποφύγει το όχημα σημειώθηκε σύγκρουση. Σημειώνεται ότι εκτός από τους δύο επιβάτες του τζιπ που τραυματίστηκαν, δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί μεταξύ των επιβαινόντων παρά μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο.


Συντάκτης Νewsroom 29 Οκτωβρίου, 2021 11:57
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV