Κέρδισε την Δόξα Δόξας και πήρε το πρωτάθλημα ο Α.Ο.Νεοχωρίου!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Απριλίου, 2016 21:42

Κέρδισε την Δόξα Δόξας και πήρε το πρωτάθλημα ο Α.Ο.Νεοχωρίου!

Πήρε την νίκη και το πρωτάθλημα ο Α.Ο.Νεοχωρίου!

Ο Α.Ο.Νεοχωρίου ήταν φιλοξενούμενος της Δόξας Δόξας  σήμερα στον Κυπρίνο για την τελευταία αγωνιστική (22η) του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου! Οι πρωτοπόροι του Τακάκη  ήθελαν έναν βαθμό για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και τελικά πήραν τρεις αφού μπήκαν σοβαρά στο γήπεδο και κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα  στο 13΄να βάλουν το γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι με τον Καβουρούδη (ο οποίος θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα αλλά ήταν άτυχος στις ευκαιρίες που είχε), από την άλλη η Δόξα Δόξας είχε μία μόνο κλασική ευκαιρία όταν ο  Αραμπατζής βρήκε τον Μανουσιάδη “ξεχασμένο” στην πλάτη της  άμυνας του Α.Ο.Ν αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει.Πάντως το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με το σκληρό φάουλ του Παπαδόπουλου να του επιφέρει την απευθείας κόκκινη και στην συνέχεια τον Πανουσάφο να παίρνει και αυτός τον δρόμο για τα αποδυτήρια μετά από την συμπεριφορά του στην σύρραξη που ακολούθησε  !Αλάνθαστος ήταν ο Βασιλόπουλος και οι βοηθοί του Μπρίμπος και Θάνος.

Λεπτό προς Λεπτό:

13΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Ο Παπαδόπουλος βρίσκει ωραία τον Δροσίδη ο οποίος κάνει την κίνηση και την σέντρα από αριστερά με τον Καβουρούδη στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει το πλασέ και να μην αστοχεί ανοίγοντας στο σκορ!

22΄Σέντρα του Θεμελή από δεξιά ο Καβουρούδης πιάνει σε ευνοϊκή θέση λίγα μέτρα από την μικρή περιοχή την κεφαλιά η μπάλα όμως περνάει άουτ!

28΄Σέντρα του Ρουσσίδη Αθ. από δεξιά ο Καβουρούδης σχεδόν εξ επαφής στέλνει την μπάλα μόλις άουτ!

30′ Ο Αραμπατζής βρίσκει με ωραία ψηλή  πάσα την κίνηση του Μανουσιάδη ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Ν. αυτός κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι και περνάει άουτ!

38΄Ο Πατρώνας κάνει το λάθος γύρισμα με τον Δροσίδη να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Δόξας και να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

40΄Ωραία εκτέλεση φάουλ του Θεμελή από δεξιά λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο του γηπέδου βρίσκει τον Καβουρούδη που από κοντά πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας και πάλι την μπάλα άουτ!

42΄Κόρνερ του Δροσίδη από δεξιά ο Μποϊδανίδης κερδίζει την προσωπική μονομαχία με τον αντίπαλο του αλλά δεν πιάνει καλά το σουτ  κοντά στην  μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι της εστίας  του Γκιντίδη!

56΄Ωραία σέντρα του Δημητριάδη από αριστερά ο Καβουρούδης πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα όμως καταλήγει   άουτ!

65΄Σουτ του Μελιξετιάν  με δύναμη έξω από την περιοχή βρίσκει σε αμυνόμενο και περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκιντίδη κόρνερ!

Τελικό Σκορ : Δόξα Δόξας – Α.Ο.Νεοχωρίου 0-1 

Συνθέσεις: 

Δόξα Δόξας(Δημήτρης Κιτσικούδης): Γκιντίδης, Μουσικούδης, Πατρώνας, Μπουρουτζής, Λουλούδης (65΄Βαβαΐτης), Καπουλούς, Μαλλιώρας, Κιτσικούδης Κ, Μανουσιάδης, Αραμπατζής, Παπαγεωργίου (45΄Μπισκιντζής)

Α.Ο.Νεοχωρίου(Βασίλης Τακάκης): Πάστρος , Δροσίδης, Ρουσσίδης Θ, Δημητριάδης, Μποϊδανίδης, Παπαδόπουλος, Θεμελής, Ζουπίδης, Καβουρούδης (80′ Θεοδώρου), Ρουσίδης Αθ, (87΄Μαλτούδης), Μελιξετιάν (69΄Καναβούρας)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Απριλίου, 2016 21:42

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV