Π.Α.Ε. Ριζίων – Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 17 Απριλίου, 2016 22:26

Π.Α.Ε. Ριζίων – Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Παρολίγον να χαλάσουν την φιέστα των πρωταθλητών  της Α.Ε.Διδυμοτείχου  οι ουραγοί της Π.Α.Ε Ριζίων!

Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας μεταξύ Π.Α.Ε. Ριζίων και Α.Ε.Διδυμοτείχου κανονικά θα έπρεπε να διεξήχθη στα Ρίζια αλλά λόγω της απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή στην Α.Ε.Δ. διεξήχθη τελικά στο Διδυμότειχο. Οι πράσινοι αγωνίσθηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους μιας και ο Χρήστος Μαυράκης αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολύ μέσα στην χρονιά ! Η Π.Α.Ε. Ριζίων από την άλλη  αν και “πεσμένη “εδώ και καιρό πάλεψε το παιχνίδι !Οι μπλέ του Καλπακίδη αν  και έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ του Κοτζά 9΄  κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά όχι μόνο να ισοφαρίσουν  με γκολ του Κωστογλούδη 13΄  αλλά και να περάσουν μπροστά στο σκορ  με γκολ του Παγωνίδη 16΄ .Στην συνέχεια  για 41΄αγωνιστικά λεπτά κράτησαν με νύχια και με δόντια   το σκορ  μέχρι την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ  του Πετρόπουλου στο 57΄που έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα!Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή του αγώνα Κεσσούδη και τους βοηθούς του Κίτσο και Χρηστίδου!

Λεπτό προς Λεπτό:

3΄Σουτ του Τσακαλίδη έξω από την μεγάλη περιοχή περνάει άουτ!

8΄Σουτ του Δοινούδη από διαγώνια θέση αριστερά αποκρούει σε κόρνερ ο Βαϊλεζούδης!

ΓΚΟΛ!!! 0-1 Ο Δοϊνούδης εκτελεί φάουλ με πολύ φάλτσο και  από θέση  δεξιά και αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή ο Κοτζά κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι βρίσκει την μπάλα όσο χρειάζεται για να καταλήξει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ!

11΄Ωραία κάθετη του Δοϊνούδη στον Γιαννόπουλο που μέσα στην περιοχή πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα περνάει άουτ!

12΄Ωραίο γέμισμα του Μουτάφη ο Μπατιατίδης κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο και περνάει κόρνερ!

13΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ο Μουτάφης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά με τον   Κωστογλούδη να σηκώνεται στην καρδιά της άμυνας της Α.Ε.Δ. και να πιάνει την κεφαλιά ισοφαρίζοντας το σκορ!

16΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Ο Τσομπανούδης κλέβει  ωραία και βγάζει την πάσα για τον Παγωνίδη που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σκοράρει δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του !

23΄Εκτέλεση φάουλ του Δοϊνούδη ο Κούρτ πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά στέλενει την μπάλα μόλις άουτ!

34΄Ο Δοϊνούδης κάνει το σουτ από αριστερά με τον Βαϊλεζούδη να μην μπλοκάρει ένα φαινομενικά εύκολο σουτ η μπάλα φεύγει από τα χέρια του και πάει προς την γραμμή πέφτει όμως και μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια! Διαμαρτύρονται οι παίκτες της Α.Ε.Δ. λέγοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή παίζεται λέει ο πρώτος βοηθός Κίτσος!

41΄Σουτ του Δαρβούδη από δεξιά και μέσα στην περιοχή η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΠΑΕ Ριζίων!

45΄Ωραία σέντρα του Δοϊνούδη από αριστερά ο Κούρτ εξ επαφής στέλνει την μπάλα άουτ!

52΄Κόρνερ του Δοϊνούδη από δεξιά κεφαλιά του Κούρτ η μπάλα  άουτ!

54΄ Ωραίο πλασέ του Γιαννόπουλου στο τετ α τετ με τον Βαϊλεζούδη η μπάλα όμως περνάει άουτ λίγο πάνω απο τα δοκάρια !

57΄ ΓΚΟΛ!!! 2-2 Ο Πετρόπουλος με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ αφήνει άγαλμα τον Βαϊλεζούδη και ισοφαρίζει για την ομάδα του!

60΄Σουτ του Κούρτ μέσα από την περιοχή κοντράρει σε αμυνόμενο και περνάει κόρνερ!

68΄Σουτ του Κοτζά έξω από την μεγάλη περιοχή περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστία της Π.Α.Ε. Ριζίων άουτ!

86΄Εκτέλεση φάουλ του Σκερλετίδη έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενο και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βαϊλεζούδη!

Τελικό Σκορ : Π.Α.Ε. Ριζίων – Α.Ε.Διδυμοτείχου 2-2

Συνθέσεις:

Π.Α.Ε.Ριζίων (Παναγιώτης Καλπακίδης): Βαϊλεζούδης, Τοκαλατσίδης, Μουτάφης, Μπατιατίδης, Κωστογλούδης (90΄Κετενλής), Τσουκάρης, Τσομπανούδης (85΄Αγγελούδης), Τσακαλίδης (82΄Χρηστίδης), Σαλδής, Παγωνίδης, Δολαπτσόπουλος

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Χρήστος Μαυράκης): Συριτούδης, Κοτζά, Ασπιώτης (45΄Ναστούλης), Τερτσούδης (26΄Παπούδης), Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης, Γκατσιούδης, Κούρτ, Γιαννόπουλος, Δαρβούδης (66΄Σκερλετίδης)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 17 Απριλίου, 2016 22:26

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV