Γιορτή της Μητέρας από το Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Μαΐου, 2022 18:38

Γιορτή της Μητέρας από το Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας

Σε ένα ξεχωριστό απόγευμα στο Άλσος Αδριανουπόλεως, στα Πεύκα όπως είναι γνωστός ο χώρος στη Νέα Ορεστιάδα, καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης”. Αφορμή γι’ αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, η Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, κατά την οποία “τα λουλούδια και τα τραγούδια της καρδιάς μας” θα αποτελέσουν ένα μικρό δώρο, ανταπόδοση στη μεγάλη αγάπη που οι ίδιες οι μητέρες προσφέρουν σε όλες και όλους. Στην πρόσκλησή του άλλωστε ο Σύλλογος το δηλώνει ρητά: “Τα λουλούδια και τα τραγούδια της καρδιάς μας θέλουμε να σας προσφέρουμε αγαπημένες μας μητέρες, ένα μικρό δώρο στην μεγάλη σας αγάπη.”

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, ενημερωτική ομιλία και εκλεκτά δώρα. Συγκεκριμένα, το μουσικό μέρος θα καλύψουν οι Under/COVER Live με αγαπημένα τραγούδια Rock, Pop, Jazz, και ελληνικές επιτυχίες “όπως δεν έχουν ξαναπαιχτεί”, υπόσχονται οι: Κώστας Χατζηγιαννάκης στο Πιάνο, Ελένη Μιτακίδου στο τραγούδι και Μπάμπης Μαργαριτίδης στα τύμπανα.

Η ψυχολόγος Βίκυ Γιαντσίδου θα αναπτύξει το θέμα σχετικά με το ρόλο της μητέρας στην οικογένεια, ενώ η γνωστή Κοιν.Σ.Επ. “Άρωμα Έβρου” θα προσφέρει δωράκια στις κυρίες και τις δεσποινίδες – μέλη του Συλλόγου – που θα παραβρεθούν, ενώ θα κάνει και μία σύντομη ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της λεβάντας, του φυτού που καλλιεργεί στα κτήματά της στο Βάλτο Ορεστιάδας και αποτελεί τη βάση σε όλα τα προϊόντα που παράγει με… “Άρωμα Έβρου”.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Μαΐου, 2022 18:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV