Φεστιβάλ Τυχερού: Το σημερινό πρόγραμμα

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Αυγούστου, 2022 10:00

Φεστιβάλ Τυχερού: Το σημερινό πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.08.2022

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Το Σάββατο 6 Αυγούστου παίρνουν σκυτάλη τα πιο νεανικά σχήματα παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη, η προσθήκη του οποίου προκάλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη και ολοκλήρωσε το απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού. Ο άνθρωπος συνώνυμο της θετικής ενέργειας, της διασκέδασης, που συνδέσαμε στιγμές της ζωής μας συναισθηματικά με κορυφαίες μπαλάντες του.
Οι KINGS με μία δεκάχρονη πορεία στην ποπ μουσική (Όπου με πας, Όσο θα λείπεις, Μπικίνι, Βασιλιάς, κ.α.) και δικαίως την επιτυχία του καλοκαιριού “Madame”, έχουν καταφέρει να αγαπηθούν από την νεολαία και να τους λατρέψουν οι μεγαλύτεροι.
Ο Mc Daddy που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ντουέτο “Πάρτι στο νησί” και το παίζω μπάλα σαν τον Ράμος μες στο “Μπερναμπέου”.
Η Άσπα, μία ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια, που αγαπήθηκε με μέσα από τη viral επιτυχία της”Στάχτη”, θα παρουσιάσει και το νέο της ντουέτο με τον εκλιπόντα αδερφό της Mad Clip, “Oh no”.
Και ο Bossikan, με ιδιαίτερη αποδοχή στη Βόρεια Ελλάδα, είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση τράπερ που έχει περισσότερα κοινά με τον Παντελίδη παρά με τον Young Thug: είναι λαϊκός ακόμα και στον λυγμό του, όταν λέει τραγουδιστά τα ρεφρέν. 

Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€* ειδική τιμή για ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ ΜΟΝΟ στην είσοδο με την επίδειξη κάρτας ή πάσοΣυντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Αυγούστου, 2022 10:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV