ΕΟΔΥ: Θέσεις εργασίας για ιατρούς – ψυχολόγους στο πρόγραμμα PHILOS II για την προσφυγική κρίση

Συντάκτης Νewsroom 18 Ιανουαρίου, 2020 09:33

ΕΟΔΥ: Θέσεις εργασίας για ιατρούς – ψυχολόγους στο πρόγραμμα PHILOS II για την προσφυγική κρίση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ΕΟΔΥ για τη σύναψη συμβάσεων έργου με γιατρούς και ψυχολόγους, στο πλαίσιο του προγράμματος PHILOS II.

Ιατρούς και ψυχολόγους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων & Μεταναστών (ΚΦΠΜ) καθώς και στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στο νομό Έβρου ζητάει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Συγκεκριμένα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά 63 ιατρούς και 6 ψυχολόγους, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS II».

Το πρόγραμμα PHILOS II έχει ως αντικείμενο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών. Επισημαίνεται ότι οι αποδοχές του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού έχουν υπολογισθεί βάσει των ν.4647/2019 (άρθρο 8) και ν.4574/2018 (άρθρο 5), οι οποίοι παρέχουν αυξημένα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικό που εργάζεται σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τις απαραίτητες προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ και στο τηλέφωνο 210 5212003.


Συντάκτης Νewsroom 18 Ιανουαρίου, 2020 09:33

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV