Βιβλικές καταστροφές στη Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2017 08:14

Βιβλικές καταστροφές στη Σαμοθράκη

Προβλήματα σε όλες τις υποδομές του νησιού

Εικόνες βιβλικής καταστροφής καταγράφονται από εχθές το βράδυ στη Σαμοθράκη καθώς πρωτοφανείς σε μέγεθος βροχοπτώσεις πλήττουν το νησί.Με το πρώτο φως της μέρας η εικόνα του νησιού είναι αποκαρδιωτική καθώς μέχρι στιγμής έχει  καταρρεύσει μία γέφυρα στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καμαριώτισσας- Λάκκωμα ,στο Δημαρχείο έχει καταρρεύσει ένας τοίχος από φερτά υλικά ενώ το Κέντρο Υγείας του νησιού έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τα φερτά υλικά.H επικοινωνία με τη Σαμοθράκη γίνεται εξαιρετικά δύσκολα καθώς προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο της ΔΕΗ αλλά και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ο Δήμος Σαμοθράκης από εχθές το βράδυ εξέδωσε οδηγία προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις προειδοποιώντας τους να αποφεύγουν σε κάθε περίπτωση το ρέμα«Πλατιά»:


Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω της σφοδρής καταιγίδας που πλήττει απόψε νύχτα 25ης Σεπτεμβρίου το νησί, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κάθε διαδρομή με αυτοκίνητο. Αν για λόγους υγείας η μετακίνηση είναι υποχρεωτική, παρακαλούνται οι πολίτες πριν μετακινηθούν να επικοινωνούν με τις αρχές του νησιού.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται το πέρασμα από το ρέμα «Πλατιά».

Ακυρώθηκε η πτήση της Ολυμπιακής προς Αθήνα

Στο μεταξύ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας 141 καθώς το αεροσκάφος της δεν προσγειώθηκε μέχρι και αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της  Αλεξανδρούπολης


Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2017 08:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV