Μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρδας Καστανεών και Θράκη Φερών !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Απριλίου, 2017 21:29

Μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρδας Καστανεών και Θράκη Φερών !

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Άρδα Καστανεών και της Θράκης Φερών !

Σήμερα στις Καστανιές ο Άρδας Καστανεών υποδέχθηκε την Θράκη Φερών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ! Οι  δύο αντίπαλοι έχουν ως κοινό στόχο  την κατάληψη της  τέταρτης θέση της βαθμολογίας , παρόλα αυτά το παιχνίδι είχε ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να αναλώνονται στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού σε παιχνίδι κέντρου και να μην καταφέρνουν να τελειώσουν τις φάσεις που προσπάθησαν να δημιουργήσουν με εξαίρεση κάποια σουτ   ! Ο Άρδας  είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και έκανε δύο κλασικές  ευκαιρίες την μια με τον Παγωνίδη στο πρώτο ημίχρονο και την άλλη με τον Μπακιρτζή στην λήξη του παιχνιδιού αλλά και τις δύο φορές τα τελειώματα ήταν χλιαρά με αποτέλεσμα ο  Τογγουλίδης να αποκρούσει την μία και να μπλοκάρει την άλλη , στον αντίποδα  η Θράκη Φερών απείλησε πραγματικά μόνο  σε μια φάση που δεν “μύριζε γκολ” αλλά τελικά  το σουτ του Κατσίκα στο 34΄ πέρασε από πολλά σώματα πριν  ο Μπαχτσεβανίδης διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή   !  Έτσι με το σκορ στο απόλυτο μηδέν μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας μάλλον δίκαια !   Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή της αναμέτρησης Σιβούδη και τους βοηθούς του Δαλαμπούρα και Τσίκα !

Λεπτό προς Λεπτό :


15΄Σουτ του Τσιπλάκη χωρίς τύχη στην αγκαλιά του Ντινούδη .

27΄Σουτ του Ντόλα με φάλτσο αλλά χωρίς πολύ δύναμη   μετά από κλέψιμο του Τσιπλάκη δεν ανησυχεί τον Ντινούδη και περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του άουτ.

29΄Εκτέλεση φάουλ του Νάκου από αρκετά μακριά διώχνει σε κόρνερ η άμυνα της Θράκης .

34΄Μετά από κόρνερ ο Κατσίκας κάνει το σουτ από θέση κοντά στην περιοχή και δεξιά που  περνάει από αρκετά πόδια  πριν ο  Μπαχτσεβανίδης  σωτήρια διώξει πάνω στην γραμμή !

36΄Σουτ του Νάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει άουτ .

40΄Σουτ του Μπόρα αποκρούει ο Ντινούδης .

40΄Ωραία κάθετη πάσα του Τζιαφερίδη για τον Παγωνίδη που κάνει το πλασέ από το ύψος του σημείου του πέναλτι  απέναντι στον Τογγούλιδη αλλά ο τερματοφύλακας της Θράκης αποκρούει κρατώντας το μηδέν στην εστία του  !

43΄Ο Νάκου εκτελεί φάουλ από αριστερά ο Τζιαφερίδης στο δεύτερο δοκάρι κάνει το σουτ αποκρούει ο Τογγουλίδης με τον παίκτη του Άρδα να υποδεικνύεται σε θέση off side  από τον 1ο επόπτη της αναμέτρησης  Τσίκα και την φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη .

59΄Σουτ του Τσιπλάκη έξω από την περιοχή περνάει άουτ .

80΄Σουτ του Κασπαρίδη από αριστερά και  έξω από την μεγάλη περιοχή περνάει άουτ .

83΄Σουτ του Μπόρα από θέση μέσα στην περιοχή και δεξιά η μπάλα περνάει άουτ .

91′ Ο Τζοντζόρας κάνει με εκτέλεση φάουλ από θέση πίσω από το κέντρο το γέμισμα με  τον Μπακιρτζή να παίρνει την κεφαλιά σε πλεονεκτική θέση  κοντά στην μικρή περιοχή αλλά την  μπάλα  πηγαίνει στην αγκαλιά του Τογγουλίδη που μπλοκάρει !

Τελικό Σκορ: Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών 0-0

Άρδας Καστανεών (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζόρας, Πετράς, Μπαχτσεβανίδης, Γουγουλιάς, Γοδόσης, Αλμπανίδης, Νάκου, Παγωνίδης (69΄Μπακιρτζής) , Τσομπανούδης (57΄Καπετανίδης), Τζιαφερίδης (76΄Κασπαρίδης).

Θράκη Φερών (Τριαντάφυλλος Λαμπίδης): Τογγουλίδης, Kolgega, Κατσίκας, Βάρναλης, Σιδηρόπουλος, Καλομπρατσίδης, Μπόρας (90΄Μαστορίδης), Τσιπλάκης, Πολίδης, Ντόλας, Babich (61΄ Τσοτανίδης).

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Απριλίου, 2017 21:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV