Δεκατρία νέα διαμερίσματα εγκαινίασε στο Διδυμότειχο ο Πάνος Καμμένος

Συντάκτης Νewsroom 8 Δεκεμβρίου, 2016 19:06

Δεκατρία νέα διαμερίσματα εγκαινίασε στο Διδυμότειχο ο Πάνος Καμμένος

Δεκατρία νέα διαμερίσματα εγκαινίασε σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο στρατόπεδο «Χατζόπουλου-Δοϊτσίδη» πίσω από τη Μεραρχία στο Διδυμότειχο.Στους ένοικους των νέων διαμερισμάτων ο ΥΠΕΘΑ έδωσε αυτοπροσώπως τα κλειδια των νέων τους κατοικιών πράγμα που επανέλαβε τον Σεπτέμβριο και στην Ορεστιάδα.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι σήμερα εγκαινίασε το 99ο διαμέρισμα στα πλαίσια του προγράμματος στέγασης υπαξιωματικών και ΕΠΟΠ ενώ αναμένεται να ξεπεραστεί ο αριθμός των 100 διαμερισμάτων μέχρι το τέλος του χρόνου και υποσχέθηκε τον διπλασιασμό των διαμερισμάτων το 2017 με σκοπό μέχρι το τέλος της τετρατίας διακυβέρνησης του να καλυφθούν στο 100% οι στεγαστικές αναγκες του προσωπικού των Ένοπλων Δυνάμεων ενώ τόνισε ότι αυτό θα επιτευχθεί με διάφορα μέσα για την ανεύρεση κονδυλίων όπως η πώληση επιχειρησιακού αλλά μη αναγκαίου υλικού όπως για παράδειγμα παλιά πυρομαχικά.

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για τα θέματα του προσωπικού των Ένοπλων Δυνάμεων και για την απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας να επιστραφούν οι περικοπές των ενστόλων και μάλιστα συμπλήρωσε ότι τα απαραίτητα κονδύλια έχουν συμπεριληφθεί στον προυπολογισμό του κράτους για το 2017.


Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος μετέβη στο Σουφλί και συγκεκριμένα στο φυλάκιο 126 ενώ αύριο το πρωί  θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραδώσει ξίφη σε αξιωματικούς στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη».


Συντάκτης Νewsroom 8 Δεκεμβρίου, 2016 19:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV