Επανέρχεται η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας το Μάιο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 20 Μαρτίου, 2023 20:32

Επανέρχεται η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας το Μάιο

Επανέρχεται μετά από τρία χρόνια παύσης η Ανθοκομική Έκθεση στην Ορεστιάδα, αυτή τη φορά και με την παράλληλη Έκθεση Βιβλίου όπως είχε πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν. Η διοργανώτρια Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας απευθύνει “Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη 18η Ανθοκομική Έκθεση – Έκθεση Βιβλίου” στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. διοργανώνει την 18η Ανθοκομική Έκθεση από 4 έως 7 Μαΐου 2023 στον πευκώνα της πόλης (σ.σ. Άλσος Αδριανουπόλεως). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και έκθεση βιβλίου. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι φορείς, οι σύλλογοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα 20 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου 2023 στο γραφείο της ΔΗΚΕΠΑΟ (Κων/πολεως 59) ή μέσω emailστο [email protected].


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση είτε από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. και ώρες 9:00 – 15:00, είτε ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης: www.dikepao.gr


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 20 Μαρτίου, 2023 20:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV