Και η Ελένη Φουρέιρα στον Άρδα 2022

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 8 Ιουνίου, 2022 00:15

Και η Ελένη Φουρέιρα στον Άρδα 2022

Μετά το Στέλιο Ρόκκο, τους Stavento με την Ήβη Αδάμου και τη Μαρίζα Ρίζου που – όπως πρώτο αποκάλυψε το Ράδιο Έβρος (βλ. >>ΕΔΩ) – θα ανοίξουν την αυλαία της 26ης Συνάντησης Νέων ΑΡΔΑΣ 2022 την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ένα ακόμη όνομα έρχεται να προστεθεί στο …καυτό, όπως φαίνεται, πρόγραμμα του αγαπημένου Φεστιβάλ, που επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής παύσης.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, γνώριμη του συγκεκριμένου Φεστιβάλ, αφού ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες και της τελευταίας – προ πανδημίας – διοργάνωσης του 2019, αναμένεται ν’ ανάψει… φωτιά στη σκηνή του Άρδα με το εκρηκτικό πρόγραμμά της το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου. Το ανακοίνωσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, μαζί με την υπόλοιπη καλοκαιρινή περιοδεία της:


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενδεχομένως και το πρωί της Παρασκευής, αναμένεται να προχωρήσει η διοργανώτρια Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) στις επίσημες ανακοινώσεις με το πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μεγαλύτερου Φεστιβάλ της ευρύτερης περιοχής της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Καθώς όμως ακόμα δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί άλλα ονόματα καλλιτεχνών, μπορούμε μόνο να… προϊδεάσουμε σχετικά με ένα δυνατό μουσικό δίδυμο, δύο καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί πολύ με μακρά, επιτυχημένη πορεία και άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική – και όχι μόνο – μουσική σκηνή. Μαζί, θα φέρουν τα …θρυλικά ’90s στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ, ενώ αναμένονται και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις – έκπληξη, για … νέους κάθε ηλικίας, στην 26η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 8 Ιουνίου, 2022 00:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV