Πυροβόλισε στον άερα για δύο αγνώστους στην αυλή του και συνελήφθη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Ιουνίου, 2022 10:58

Πυροβόλισε στον άερα για δύο αγνώστους στην αυλή του και συνελήφθη

Πολλά αντιφατικά και ενδεχομένως ανυπόστατα γράφτηκαν και ακούστηκαν από χθες για μία απόπειρα ληστείας στην Αλεξανδρούπολη, κατά την οποία υπήρξαν πυροβολισμοί και κατέληξε σε μία σύλληψη. Εν τέλει, όπως επισήμως ανακοινώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ούτε σε ψιλικατζίδικο έγινε απόπειρα ληστείας, ούτε επίδοξοι ληστές πυροβόλησαν, ούτε γίνεται λόγος για ομάδα πέντε αλλοδαπών κακοποιών, ούτε διάφορα άλλα εξελίχθηκαν όπως παρουσιάστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην αυλή του σπιτιού ενός κατοίκου της Αλεξανδρούπολης συνέβη το περιστατικό, κατά το οποίο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης έκανε χρήση του κυνηγετικού όπλου του και “προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα” κατά δύο αγνώστων “σε συνέχεια επεισοδίου” μεταξύ τους.


Η ανακοίνωση:

Συνελήφθη την 3-6-2022 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος στον αύλειο χώρο της οικίας του και σε συνέχεια επεισοδίου μεταξύ του ιδίου και δύο αγνώστων μέχρι στιγμής ανδρών προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Ιουνίου, 2022 10:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV