Αισιόδοξος για το Τμήμα Ψυχολογίας ο Πρύτανης του ΔΠΘ μετά τη σύσκεψη με Συρίγο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Δεκεμβρίου, 2021 21:24

Αισιόδοξος για το Τμήμα Ψυχολογίας ο Πρύτανης του ΔΠΘ μετά τη σύσκεψη με Συρίγο

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Ράδιο Έβρος, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την άμεση ίδρυση του Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο, έπειτα από την ολοκλήρωση της σημερινής σύσκεψης με τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν μαζί με το δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τους κυβερνητικούς βουλευτές του Έβρου.

Ο κ. Πολυχρονίδης δήλωσε την ετοιμότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης εδώ και πολύ καιρό, σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο, “ακόμα και από τον περασμένο Οκτώβριο αν δεν υπήρχαν τα κωλύματα με την προσωρινή στέγαση“, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Με δεδομένο ότι στις αρχές Μαρτίου το Τμήμα Ψυχολογίας θα μπει στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθεί άμεσα λύση για την προσωρινή στέγαση“, ανέφερε ο κ. Πρύτανης στο Ράδιο Έβρος, σημειώνοντας ότι “θα συνεχίσουμε σε οποιονδήποτε αξιοπρεπή χώρο μας διατεθεί από το Δήμο Διδυμοτείχου“.

Κράτησε δε αποστάσεις σχετικά με τις τοπικές αντιπαραθέσεις για τον ενδεικτικότερο προσωρινό χώρο: “Το Δημοκρίτειο δεν εμπλέκεται σε αυτά. Θα συμφωνήσουμε σε οποιονδήποτε αξιοπρεπή χώρο μας προτείνουν“, δήλωσε, προσθέτοντας ότι είναι προσηλωμένοι στο στόχο να ιδρυθεί άμεσα το Τμήμα Ψυχολογίας και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τις μόνιμες εγκαταστάσεις της έδρας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Δεκεμβρίου, 2021 21:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV