Εκ νέου στον Βορίδη για τις αποζημιώσεις βαμβακιού και σιταριού του 2018

Συντάκτης Νewsroom 8 Δεκεμβρίου, 2019 14:29

Εκ νέου στον Βορίδη για τις αποζημιώσεις βαμβακιού και σιταριού του 2018

Εν μέσω διαφωνιών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη που συγκάλεσαν οι Ε.Α.Σ Ορεστιάδας,η Ε.Α.Σ Διδυμοτείχου, ο Αγροτικός Σύλλογος Σουφλίου και ο  Α.Σ.Κ.Γ.Ε. Σουφλιώτικα Κελάρια με τους Βουλευτές του Νομού για εύρεση λύσης στην αποζημίωση των ζημιών μου σημειώθηκαν στο βαμβάκι και το σιτάρι στη σοδειά του 2018.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία της ΕΑΣ Ορεστιάδας με τη συμμετοχή όλων των Βουλευτών του Νομού οι οποίοι αντιπαρατέθηκαν έντονα για τις πολιτικές που άσκησε η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση.


Το αποτέλεσμα της σύσκεψης ,αφού όλοι συμφώνησαν ότι διαφωνούν, ύστερα από πρόταση του προέδρου της ΕΑΣ Ορεστιάδας κ. Κουμπρίδη ήταν να προγραμματιστεί ραντεβού με τον Υπουργό Αργροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη εντός της ερχόμενης εβδομάδας για δεύτερη φορά αφού από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση με τον ΥΠΑΑκΤ θα συμμετέχουν όλοι πρόεδροι των ΕΑΣ ,οι βουλευτές του Νομού ο νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ ενώ ανοιχτό μένει προς το παρόν το ενδεχόμενο να συμμετέχουν και οι Δήμαρχοι του Έβρου


Συντάκτης Νewsroom 8 Δεκεμβρίου, 2019 14:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV