Ελεύθεροι οι 4 Τούρκοι που συνελήφθησαν εχθές σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στο Σοφικό

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 20 Ιουλίου, 2018 15:03

Ελεύθεροι οι 4 Τούρκοι που συνελήφθησαν εχθές σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στο Σοφικό

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν χθες σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στο Σοφικό.

Οι τέσσερις άντρες – δυο εκ των οποίων δήλωσαν δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην περιοχή για ρεπορτάζ για την γυναίκα και τα τρία παιδιά της που αγνοούνται στον ποταμό Έβρο μετά από ναυάγιο, ενώ οι άλλοι δύο φιλικά πρόσωπα της οικογένειας – ισχυρίστηκαν κατά την απολογία τους ότι μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν στην περιοχή.
Αρχικά δήλωσαν πως συναντήθηκαν με τον διασωθέντα πατέρα και σύζυγο των αγνοουμένων στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Ισαακίου και έπειτα ρώτησαν τους αστυνομικούς σε ποια περιοχή χάθηκαν η μητέρα με τρία παιδιά της.
Οι αστυνομικοί τους επεσήμαναν να περιμένουν για νεότερα ωστόσο οι ίδιοι έχοντας την πληροφορία πως η μητέρα με τα τρία παιδιά εθεάθησαν σε νησίδα του Έβρου έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να βοηθήσουν σε πιθανή διάσωση ή να συλλέξουν περαιτέρω πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουν ότι η περιοχή είναι απαγορευμένη.

Οι ισχυρισμοί των τεσσάρων αλλά και του δικηγόρου που τους εκπροσώπησε δεν έπεισαν την έδρα που τους επέβαλε την προαναφερθείσα ποινή.



Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 20 Ιουλίου, 2018 15:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV