Τον Έβρο επισκέπτεται ο Νίκος Δένδιας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 13 Μαρτίου, 2018 12:04

Τον Έβρο επισκέπτεται ο Νίκος Δένδιας

Επίσκεψη στον Έβρο και στην Ορεστιάδα πραγματοποιεί σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας βρέθηκε αρχικά στις Καστανιές όμως δεν επισκέφθηκε το Φυλάκιο 1 των Καστανεών όπως είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο βρέθηκε στο τελωνείο των Καστανεών όπου μίλησε με τους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς που εργάζονται στο τελωνείο και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους από όπου μάλιστα και έκανε και δηλώσεις στα μέσα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα ο κ. Δένδιας συνάντησε και συνομίλησε με τους γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη όμως δεν θέλησε να μεταφέρει οτιδήποτε από την μεταξύ τους συνομιλία αλλά ούτε και να σχολιάσει κάτι περαιτέρω για όλο το περιστατικό λέγοντας πως “τώρα είναι η ώρα της εθνικής ενότητας“.


Εν συνεχεία του προγράμματός του ο κ. Δένδιας πραγματοποιεί επίσκεψη στους Δήμους Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου-Σουφλίου, συνάντηση με Δημάρχους και με τοπικά στελέχη ενώ στον Έβρο θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη. Δείτε όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης του Νίκου Δένδια στον Έβρο ΕΔΩ.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 13 Μαρτίου, 2018 12:04

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV