Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η παράκαμψη των Λαβάρων

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 13 Δεκεμβρίου, 2017 16:15

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η παράκαμψη των Λαβάρων

Δόθηκε σήμερα στις 14:00  το μεσημέρι στην κυκλοφορία το νέο έτοιμο τμήμα του κάθετου άξονα, το τμήμα Κισσάριο – Μάνδρα.

Το νέο τμήμα συνδέεται με το τμήμα Κισσάριο – Ψαθάδες που παραδόθηκε αρχικά και πλέον, ύστερα από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, ένα μεγάλο μέρος του κάθετου άξονα, που μάλιστα έχει χαρακτηριστεί και το “επικινδυνότερο”, είναι πλέον γεγονός.

Παρά τον αρχικό σχεδιασμό, να δοθεί δηλαδή τμηματικά στην κυκλοφορία το νέο τμήμα μέχρι και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, σήμερα παραδόθηκε ολόκληρο το έτοιμο νέο τμήμα δυο μέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.


Οι εργασίες σε όλο το μήκος του τμήματος Μάνδρα – Ψαθάδες συνεχιζόντουσαν μέχρι και χθες ενώ μια από τις πρόσφατες εργασίες ήταν η τοποθέτηση κατάλληλου φωτισμού κατά μήκος αυτού του τμήματος.

Παρά τις έντονες φημολογίες η σημερινή παράδοση δεν έγινε από κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης ωστόσο παραμένει η φήμη ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στο σημείο ο Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης ώστε να εγκαινιάσει αυτό το τμήμα του κάθετου άξονα


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 13 Δεκεμβρίου, 2017 16:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV