Η “Χαρτοπαίχτρα” στην Ορεστιάδα για την στήριξη του Κέντρου Υγείας!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 5, 2017 12:31

Η “Χαρτοπαίχτρα” στην Ορεστιάδα για την στήριξη του Κέντρου Υγείας!

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης των σκοπών του Κέντρου Υγείας στη Νέα Ορεστιάδα.

Έτσι, η παράσταση του έργου “Χαρτοπαίχτρα”, της θρυλικής κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Απριλίου και για δύο παραστάσεις, απογευματινή στις 18:30 και βραδινή στις 21:00, στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα.

Γενική είσοδος 10€ και εισιτήρια προπωλούνται στο Κέντρο Υγείας Νέας Ορεστιάδας. 

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Νέας Ορεστιάδας.

Υπόθεση:
Μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα, εξαιτίας του πάθους της, έχει δημιουργήσει πολλά χρέη και αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της αλλά και με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον οποίο θεωρεί μεγάλο γρουσούζη. Ο άντρας της για να την συνεφέρει και να της κόψει το ολέθριο πάθος της, φλερτάρει με την καλύτερη της φίλη και συμπαίκτρια της. Μετά από πολλές περιπέτειες, η χαρτοπαίχτρα δίνει τον μεγάλο “όρκο” να μην ξαναπιάσει τράπουλα στα χέρια της…

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας και η Ομάδα.
Διανομή, με σειρά εμφάνισης: κυρά-Μαριγώ: Αργυρώ Καρλιώτη, Λάκης: Αλέξανδρος Λιούμπας, Νίνα: Σοφία Διάκα, Ανδρέας: Άκης Τσονίδης, Αλέκα: Δέσποινα Μιχαηλίδη, κα Στρατηγού: Βάσια Ζάχρα, Λελέ: Ράνια Δελήμπαλτα, κα Μπάρντακα: Λίτσα Διάκα, Περμαθούλα: Μαρία Πετρίδου (α΄διανομή), Ειρήνη Δελημύτη (β΄διανομή), Γιαννάκης: Νίκος Πατούνας.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 5, 2017 12:31
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter