Οι 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε Alfa Romeo

Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2016 10:53

Οι 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε Alfa Romeo

Η Alfa Romeo είναι από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες μάρκες αυτοκινήτου στον κόσμο. Η ιστορία της και η ενεργή παρουσία της στο χώρο της αυτοκίνησης της έχουν δώσει την ίδια συναισθηματική ταυτότητα με ιστορικές μάρκες όπως η Φεράρι και η Λαμποργκίνι.

Μάλιστα το 2016 θα επιστρέψει με την νέα έκδοση της Giulia Sport Sedan αποδεικνύοντας ότι η διαρκής πρωτοπορία της συναγωνίζεται επάξια την μεγάλη της ιστορία.


Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε κι εσείς μία Alfa Romeo

Γράφει ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτων
Le Mans. Monza. Mille Miglia. Monaco, δεν υπάρχει αγώνας στον οποίο να μην έχει σαρώσει τουλάχιστον μία φορά η Alfa Romeo. Μάλιστα η ενεργή συμμετοχή της ξεκίνησε πολύ νωρίς, από το 1911 στο Targa Florio και από τότε έχει σαρώσει τα πρωτεία και τις βραβεύσεις σε αγώνες αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

Εχει δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά αμάξια
Αυτοκίνητα μοναδικού και ανεπανάληπτου design όπως το Tipo 33 Stradale, το 2000 Sportiva Coupe, ή το 8C Competizione όλα φέρουν την υπογραφή της Alfa Romeo.

Είναι Ιταλικά και οι Ιταλοί ξέρουν από αυτοκίνητα
Μοναδική οδηγική εμπειρία και απίστευτη ασφάλεια και προστασία, είναι μόλις μερικοί από τους λόγους που τα ιταλικά αυτοκίνητα βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης.

Εχουν συνεργαστεί με τη Ferrari
Η συσχέτιση τους με ένα τόσο τρανταχτό όνομα στο χώρο της αυτοκίνησης, δίνει ένα νέο κύρος στην Alfa Romeo. Η Ferrari υπογράφει τον κινητήρα της νέας Giulia και αυτό θα είναι μόνο η αρχή μίας δυνατής συνεργασίας.

Δεν έχουν ανταγωνισμό
Ανέκαθεν η Alfa Romeo είχε το δικό της προσωπικό στίγμα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και τα οχήματα της δεν ήταν δυνατόν να συγκριθούν με κανένα άλλο, λόγω της πρωτοτυπίας στον σχεδιασμό και τη μηχανική τους.

Τώρα μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε τα δύο κορυφαία μοντέλα της Alfa Romeo, μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση και ασυναγώνιστη τιμή.

Το προσθιοκίνητο Alfa Romeo Mito στα 1400 κυβικά με 95 ίππους και μόλις 62000 χιλιόμετρα σας περιμένει εδώ!

Και η εκπληκτική Alfa-Romeo Giulietta του 2011 στα 1400 κυβικά με 170 ίππους σας περιμένει να γίνει δική σας !

Περισσότερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε μεγάλη ποικιλία από μάρκες και σε εξαιρετική ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές μπορείτε να αναζητήσετε στο Car Wall!


Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2016 10:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV