- 300 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 2 γρ. μαστίχα
- 7 γρ. μαχλέπι
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1-2 πορτοκάλια ξύσμα
- 2 βανίλιες ή 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για μείγμα Β
- 4 αυγά (200 γρ.)
- 75 ml γάλα 3,5% λιπαρά
Για μείγμα Γ
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Για τη Βασιλόπιτα τσουρέκι
- 640 γρ. αλεύρι σκληρό
- 2 φακ. ξηρή μαγιά
- 240 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 6 αυγά
- 100 ml νερό
- 100 ml γάλα
- 1 κ.γ. μαχλέπι
- 1/4 κ.γ. μαστίχα
- 1 κ.γ. κακουλέ
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Για τη γκανάζ
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος