Ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 0-2 από τη Skoda Ξάνθη

Συντάκτης Νewsroom 19 Αυγούστου, 2014 11:46

Ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 0-2 από τη Skoda Ξάνθη

Παρά την καλή απόδοση της ομάδας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχασε με 0-2 από την Skoda Ξάνθη, η οποία σε μία εβδομάδα ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στη Superleague. Η ομάδα της Ξάνθης ήταν σαφώς πιο έτοιμη αλλά και οι παίκτες του Εθνικού έδειξαν πως είναι μια νεανική, μαχητική ομάδα με ωραία ανάπτυξη, που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Football League 2 που ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ανησυχία στον τεχνικό του Εθνικού, που έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, προκαλεί ο τραυματισμός του Καμπιώτη στο πρώτο ημίχρονο. Το μέγεθος του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.


Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι που αγνόησαν την έντονη βροχόπτωση που είχε ξεκινήσει μία ώρα πριν την έναρξη. Ανάμεσά τους 20 φίλοι της Ξανθιώτικης ομάδας αλλά και ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη κ. Πανόπουλος που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Διοίκησης του Εθνικού.

Εθνικός Αλεξ/πολης: Φυσέκης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Λειβαδιώτης, Παρασκευάς, Κοσκολός, Ελληνίδης, Φλώρος, Τσαμουρλίδης, Καμπιώτης, Γκαϊδατζής. Έπαιξαν επίσης οι: Κοιλιάρης, Συριτούδης, Αγγελακάκης, Κυριζάκης, Άχπας, Μπαμπλής, Πελτέκης, Σαραντάκης, Ντόλας, Δανίδης.

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Ρενάν, Καπετάνος. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γούτας, Γκαραβέλης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ράνος, Μπαρέττας, Κομεσίδης, Λαζαρίδης, Κολλαράς, Μπαξεβανίδης και Πασχαλάκης.

πηγή:ethnikos-mgs.gr


Συντάκτης Νewsroom 19 Αυγούστου, 2014 11:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV