Το ντέρμπι της αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας για τον βόρειο Έβρο Θύελλα Κυπρίνου -Ακρίτας Ορμενίου 2-1(Video,Φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 18 Ιανουαρίου, 2014 21:54

Το ντέρμπι της αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας για τον βόρειο Έβρο Θύελλα Κυπρίνου -Ακρίτας Ορμενίου 2-1(Video,Φωτορεπορτάζ)

Πραγματικό ντέρμπι ο αγώνας της Θύελλας Κυπρίνου με τον Ακρίτα Ορμενίου όπως αναμενόταν!Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο η Θύελλα Κυπρίνου ευτύχησε να προηγηθεί με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο και αυτά έφταναν για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης  το Ορμένιο στο δέυτερο ημίχρονο  πέτυχε ένα γκολ με τον συνήθη ύποπτο Βασιλακάκη αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.Αναλυτικά:

5΄Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα από το Ορμένιο μετά από σέντρα του Μολδοβανίδη ο Λυκίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.


10΄Μετά από κόντρες ο  Αραμπατζόγλου πιάνει καλή κεφαλιά αλλά ο Βασιλειάδης Β. λέει όχι με εκπληκτική απόκρουση!

12΄Μπαίνει ο Αραμπατζόγλου από αριστερά κάνει την πάρε βάλε πάσα στον Σίωπη που σε κενή εστία αστοχεί και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βασιλειάδη.

24΄ΓΚΟΛ!!!  1-0 Γέμισμα από τον Μαυρουδή στον Σιώπη που κάνει ωραία κίνηση και με μία επαφή στέλνει την μάλα στα δίχτυα.

40΄ΓΚΟΛ!!! 2-0 Ο Μουτάφης διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή βρίσκει την μπάλα ο Βασιλειάδης Β. αλλά δεν καταφέρνει να την διώξει.

50΄Φέυγει από δεξιά ο Μουτάφης μετά από μπαλιά του Αραμπατζόγλου αλλά το σουτ που κάνει μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία αποκρούει ο Βασιλειάδης και χτυπά στην συμβολή των δοκαριών του πριν καταλήξει κόρνερ.

58΄Κόρνερ του Μουτάφη πιάνει την κεφαλιά ο Μαυρουδής άλλο ένα δοκάρι για τον Κυπρίνο αυτή την φορά στο δεξί κάθετο .

60΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Μειώνει ο Βασιλακάκης που με ωραία κίνηση αδειάζει 2 παίχτες του Κυπρίνου και σουτάρει εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

68΄Φάουλ του Λυκίδη που εξελίσσεται σε φάση διαρκείας  ο Δημητριάδης δεν προλαβαίνει για λίγο μέσα στην μικρή περιοχή μετά από απόκρουση του Κοτζά η μπάλα καταλήγει στον Μολδοβανίδη αλλά το σουτ βρίσκει στα σώματα και απομακρύνεται.

 

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 18 Ιανουαρίου, 2014 21:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV