Το ντέρμπι της αγωνιστικής Ηρακλής Σαγήνης-Θύελλα Κυπρίνου 2-1

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2013 20:07

Το ντέρμπι της αγωνιστικής Ηρακλής Σαγήνης-Θύελλα Κυπρίνου 2-1

Δύσκολη επικράτηση του Ηρακλή Σαγήνης επί της Θύελλας Κυπρίνου σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε ποδόσφαιρο μόνο στον δεύτερο ημίχρονο. Κακή η  διαιτησία του  Πεχλιβανούδη.

Αναλυτικά:36΄Η μπάλα στην περιοχή του Ηρακλή αμυνόμενος  παίχτης της Σαγήνης πιάνει την μπάλα με το χέρι δεν το βλέπει ο διαιτητής Πεχλιβανούδης (υπήρχαν πολλά σώματα στην περιοχή που περιόριζαν την ορατότητά του) παίζεται λέει .


37΄Ανατροπή του Μαυρούδη μέσα στην περιοχή του Ηρακλή παίζεται και πάλι λέει ο Πεχλιβανούδης .

39΄Κόρνερ για την Θύελλα ασθενής απομάκρυνση της άμυνας του Ηρακλή ,κάνει την σέντρα ο Τσελεμπής πιάνει την κεφαλιά  ο Μαυρουδής μπλοκάρει όμως ο Βλάσης.

66΄ ΓΚΟΛ!!! 1-0 Σουτ του Γκιρτσιμάνη από πλάγια η μπάλα περνά τα σώματα την βρίσκει ο Κοτζά αλλά καταλήγει στα δίχτυα του.

71΄Πάσα του Αμοιρόπουλου στον Αραμπατζόγλου μέσα στην περιοχή δεν καταφέρνει να σκοράρει αυτός από πλεονεκτική θέση.

78΄Εκτέλεση φάουλ του Ντελή από μακρινή απόσταση πιάνει την κεφαλιά ο Κύρου η μπάλα λίγο άουτ.

80΄ ΓΚΟΛ!!! 2-0 Ο Κοτζά δεν καταφέρνει να μπλοκάρει μια φαινομενικά εύκολη μπαλιά (έβρεχε στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα ) και ο Γκιρτζιμάνης που εκμεταλλεύεται το λάθος διπλασιάζει και τα δικά τού αλλά και τα τέρματα της ομάδας του!

85΄ Σέντρα του Αραμπατζόγλου για τον Μουτάφη που από πλεονεκτική θέση (με εξουδετερωμένο τον Βλάση) σουτάρει δυνατά, σώζει πάνω στην γραμμή ο Φουντούκας.

92΄ ΓΚΟΛ!!! 2-1 Αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή Σαγήνης σκοράρει από κοντά ο Αραμπατζόγλου.


Ρεπορτάζ Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2013 20:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV