Στο εδώλιο σήμερα ο υπεύθυνος για το κτίριο στην Ορεστιάδα, όπου βρέθηκαν νεκροί ο Αμέτ και ο Αϊχάν το 2008

Συντάκτης Νewsroom 20 Σεπτεμβρίου, 2011 08:48

Άλλο ένα κεφάλαιο στη θλιβερή ιστορία των δυο άτυχων αδελφών Αμέτ και Αϊχάν, που το 2008, σε ηλικία μόλις οχτώ και έξι ετών, βρέθηκαν νεκροί, εγκλωβισμένοι μέσα σε ασανσέρ ακατοίκητης τετραώροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Ορεστιάδας, ανοίγει σήμερα η δίκη του υπεύθυνου της συγκεκριμένης οικοδομής ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Ορεστιάδας.


Να σημειωθεί, ότι τα δυο αγόρια είχαν εξαφανιστεί στις 28 Μαΐου 2008 και βρέθηκαν στις 12 Ιουνίου 2008, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί αστυνομική έρευνα και σειρά ανακρίσεων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος με αντιφατικές δηλώσεις των δυο γονέων, που είχαν οδηγήσει τις αρχές σε λανθασμένες υποθέσεις.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας και των ιατροδικαστών πλέον γνωρίζουμε, ότι τα δυο παιδιά είχαν μπει στο ασανσέρ απαρατήρητα, εκεί έχασαν τη ζωή τους από ασιτία και αφυδάτωση.

Πως μπόρεσε να γίνει κάτι τέτοιο και για τους λόγους για τους οποίους δεν φρόντισε κανείς να σφραγίζει το συγκεκριμένο ασανσέρ θα πρέπει να λογοδοτήσει σήμερα ο ιδιοκτήτης της οικοδομής.

 


Συντάκτης Νewsroom 20 Σεπτεμβρίου, 2011 08:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV