Πολύνεκρο δυστύχημα έξω από την Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 22 Απριλίου, 2023 14:58

Πολύνεκρο δυστύχημα έξω από την Ορεστιάδα

Τρεις οι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι σήμερα στον κάθετο άξονα έξω από την Ορεστιάδα.

Η γυναίκα οδηγός του ενός επιβατικού και οι δύο άντρες, οδηγός και συνοδηγός στο άλλο, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη πριν λίγο στο δρόμο προς Σάκκο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία θύματα είναι κάτοικοι της περιοχής.

Νεώτερη ενημέρωση:


Από επίσημες πηγές επιβεβαιώνεται στο Ράδιο Έβρος ότι από τη μοιραία σύγκρουση των δύο οχημάτων πριν λίγες ώρες στην Ορεστιάδα η γυναίκα που έχασε τη ζωή της και οδηγούσε το ένα Ι.Χ., ήταν ηλικίας περίπου 55 ετών ενώ τα θύματα του δεύτερου οχήματος ήταν δύο άντρες ηλικίας 85 (ο οδηγός) και 50 ετών.

Η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία:

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Την 22-4-2023 και ώρα 12.50, στο 117ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και του συνεπιβάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 22 Απριλίου, 2023 14:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV