Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου ….το ανάγνωσμα

Συντάκτης Νewsroom 13 Μαρτίου, 2012 00:23

Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου ….το ανάγνωσμα

Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς
Για περιφερειακή ενότητα Βορείου Έβρου έκανε λόγο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας ο Δήμαρχος κ.Μουζάς.

Βλέποντας την απαξίωση της περιοχής και την μαζική φυγή υπηρεσιών και κεκτημένων πολλών ετών από την περιοχή με πρόφαση από το κεντρικό κράτος τι άλλο; την οικονομική κρίση.Αλλά και την ανυπαρξία αλληλουποστήριξης στον νομό Έβρου σε επίπεδο  δήμων που απαρτίζουν την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου, ο κ.Μουζάς ευθέως στον δημοτικό έλεγχο έθεσε ζήτημα ίδρυσης νέας περιφερειακής ενότητας στην περιφέρεια ΑΜ-Θ που θα εξυπηρετεί καλύτερα του πολίτες του απομακρυσμένου ,πλέον,από υπηρεσίες και όχι μόνο βορείου Έβρου.


Μάλιστα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας τοποθέτησε γεωγραφικά στα νότια όρια του δήμου Διδυμοτείχου τα όρια της “νέας” περιφερειακής ενότητας θέτοντας με αυτόν το τρόπο πεδίο συμμαχίας μεταξύ Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε τοποθέτηση του και ο δημοτικός σύμβουλος της Νέας Αρχής κ.Παπαϊωάννου ο οποίος βέβαια μίλησε για κοινό δήμο ο οποίος θα περιορίζεται στα σύνορα του παλαιού επαρχείου Β.Έβρου

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Μαρτίου, 2012 00:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV