Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής

Συντάκτης Νewsroom 3 Μαΐου, 2012 14:20

Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου είναι πανέτοιμη για την διεξαγωγή των εκλογών. Χτες το βράδυ, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ετοιμασίας των εκλογικών σάκων της εκλογικής περιφέρειας του νομού Έβρου για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου. Τα κόμματα που σχημάτισαν υποψήφιο συνδυασμό για τον Έβρο  ανέρχονται σε 24. Νωρίς σήμερα το πρωί  ξεκίνησε η μεταφορά τους στους Δήμους, από όπου θα γίνει η παραλαβή από τους δικαστικούς αντιπροσώπους το απόγευμα της Παρασκευής και το αργότερο έως το μεσημέρι του Σαββάτου.


Φέτος στον Έβρο τα εκλογικά τμήματα είναι 360, ενώ υπάρχει και ένα ετεροδημοτών στην Αλεξανδρούπολη. Το εκλογικό σώμα του Έβρου αριθμεί 164.743, εκ των οποίων 83.060 είναι γυναίκες και 81.683 άνδρες. Οι νέοι εκλογείς που θα ψηφίσουν φέτος για πρώτη φορά αριθμούν 1.799, εκ των οποίων 858 είναι γυναίκες και 941 άνδρες.

Τη βραδιά των εκλογών από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται απευθείας τη ροή των αποτελεσμάτων επιλέγοντας στην αρχική σελίδα, δεξιά, το εικονίδιο με την ένδειξη «ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 εν εξελίξει» που θα εμφανιστεί μετά το πέρας της ψηφοφορίας.

 


Συντάκτης Νewsroom 3 Μαΐου, 2012 14:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV