Με πλαστά διαβατήρια ήθελαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2011 08:22



Καβάλα

Συνελήφθησαν την 28-06-2011, στον Κρατικό Αερολιμένα «Μέγας Αλέξανδρος» Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, τέσσερις (4) αλλοδαποί για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (28-06-2011), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας,  κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου της πτήσης από Καβάλα προς Στουτγάρδη Γερμανίας, συνέλαβαν   τρεις (3) υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 23, 34, 39 ετών και έναν 16χρονο  υπήκοο Ιράν. Οι φερόμενοι ως δράστες κατά την έξοδό τους, κατέιχαν και υπέδειξαν στους αστυνομικούς, τρία (3) διαβατήρια Ρουμανίας και ένα (1) διαβατήριο Βουλγαρίας, εκ των οποίων τα τρία (3) αμφιβόλου γνησιότητας και το τέταρτο γνήσιο διαβατήριο που ανήκει σε άλλο άτομο.

Τα παραπάνω διαβατήρια  κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν ενώπιον της κας. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας.

Την προανάκριση ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

 

Κήποι

Συνελήφθη την 28-06-2011, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, αλλοδαπός  για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (28-06-2011), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, ένας 24χρονος αλλοδαπός, προσπάθησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς Διαβατήριο με σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και το Διαβατήριο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων

 

Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την 28-06-2011, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, αλλοδαπός για πλαστογραφία και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (28-06-2011), σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης σε 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Μπαγκλαντές, διαπίστωσαν ότι κατείχε και επέδειξε σ΄αυτούς, Βεβαίωση Αίτησης για έκδοση Άδειας Διαμονής, η οποία είχε αφαιρεθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και η παραπάνω Βεβαίωση κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης..

 


Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2011 08:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV