Καλοκαιρινή εκδήλωση για την τρίτη ηλικία στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 14 Ιουλίου, 2011 09:14

Καλοκαιρινή εκδήλωση για την τρίτη ηλικία στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, «Δροσιά», των μελών και φίλων του Κ.ΑΠ.Η. Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο “Alexander Beach”, παρουσία αρχών, φορέων, και πλήθος κόσμου.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. Αλεξανδρούπολης κ. Νικόλαος Κοζάρης, αναφέρθηκε στις καινούριες δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων, όπως είναι η δημιουργία του βιοαγροκτήματος, η αγορά απινιδωτή, η δημιουργία τμήματος ζωγραφικής και θεατρικής ομάδας, η αγορά τηλεϊατρικής και  τηλεειδοποίησης και η διοργάνωση 5νθήμερης εκδρομής στην Χαλκιδική, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Παράλληλα ανέφερε ότι ήδη έχουν αγοραστεί μονάδες Η/Υ για την εκμάθηση βασικών γνώσεων πληροφορικής και χρήσης internet, ενώ συνεχίζονται τα προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης από κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπείας και ιατρικής φροντίδας από τους δύο ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου και εκγύμνασης από καθηγητές φυσικής αγωγής, τα οποία λειτουργούν ήδη στο Κ.Α.Π.Η..

Στην φετινή δεξίωση απονεμήθηκε ιδιαίτερη τιμητική πλακέτα στον επίτιμο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Αναστάσιο Σουλακάκη, για την πολύτιμη προσφορά του ως ιδρυτή του Κ.Α.Π.Η. Αλεξανδρούπολης και δεύτερο σε όλη την Ελλάδα, καθώς και για την πολύχρονη παρουσία του στις δράσεις του Κέντρου Προστασίας Ηλικιωμένων.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 14 Ιουλίου, 2011 09:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV