Στελεχώνεται το Τελωνείο Κήπων – Πλήρωση των κενών θέσεων

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαΐου, 2024 11:27

Στελεχώνεται το Τελωνείο Κήπων – Πλήρωση των κενών θέσεων

Ο ανεξάρτητος βουλευτής της Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν έφερε για ακόμη μια φορά στη βουλή το θέμα της έλλειψης του προσωπικού στο τελωνείο των Κήπων και πήρε τις ανάλογες απαντήσεις από το αρμόδιο υπουργείο και μάλιστα απαντήσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κύριος Μπαράν Μπουρχάν αναφέρει τα εξής:

«Μετά από πολυετείς πιέσεις μου για την ανάδειξη του ζητήματος της υποστελέχωσης του Τελωνείου Κήπων, όπως ενημερώθηκα σε απάντηση της πρόσφατης υποβληθείσας ερώτησής μου στη Βουλή λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα.

Swiss Approval

Στο πλαίσιο του Οργανισμού της ΑΑΔΕ, προβλέπεται η στελέχωση του Τελωνείου Κήπων με συνολικά εβδομήντα οκτώ (78) οργανικές θέσεις κλάδου Τελωνειακών, ενώ οι υπάλληλοι που υπηρετούν εκεί ανέρχονται σε εξήντα (60).

Μετά από την επιτυχία στον γραπτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε μέσω ΑΣΕΠ, ανακοινώνεται ότι επτά (7) υπάλληλοι θα τοποθετηθούν στο εν λόγω Τελωνείο μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ άλλοι εννέα (9) θα προστεθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Από τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τον οποίο επίκειται η έκδοση από το ΑΣΕΠ των πινάκων διοριστέων, αναμένεται ο διορισμός δύο (2) υπαλλήλων.

Μέσω των Προκηρύξεων της ΔΥΠΑ  για τους προστατευόμενους αναμένεται ο διορισμός ενός (1) υπαλλήλου. Με αυτές τις ενέργειες, αναμένεται να πληρωθεί το σύνολο των κενών οργανικών θέσεων του Τελωνείου Κήπων.

Αυτά τα μέτρα αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της λειτουργίας του Τελωνείου Κήπων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Η ενίσχυση του προσωπικού θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη λειτουργία του, προσφέροντας έτσι καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.»


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαΐου, 2024 11:27
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV