Η Γ.Γ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Συντάκτης news 15 Ιουλίου, 2010 07:33

Στα πλαίσια της πολιτικής εκστρατείας που κάνει το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, επισκέπτεται την Αν. Μακ. – Θράκη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις, συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις τύπου, όπως αναφέρεται σε αναλυτικό Δελτίο Τύπου.


Το ΚΚΕ σε όλη αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης, την οποία πρόβλεψε, ανέδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα και ότι οφείλεται στην υπερσυσσώρεση κερδών.

Από την πρώτη στιγμή κάλεσε την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να αντιπαλέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Μέτρα στα οποία η κυβέρνηση βρήκε υποστήριξη στο κόμμα της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Σήμερα, μία είναι η επιλογή για την εργατική τάξη και το λαό. Να αναπτύξει τον ενωμένο, ταξικό αγώνα  και την κοινωνική συμμαχία, ώστε να παρεμποδιστούν τα αντιλαϊκά μέτρα και ταυτόχρονα να προχωρήσουν οι προϋποθέσεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, με κεντρικό σχεδιασμό και λαϊκό έλεγχο. Μόνο έτσι μπορούν να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Αυτό το μήνυμα θέλει να διατρανώσει το ΚΚΕ με τη συγκέντρωση στην πλατεία Φάρου στις 18 Ιούλη, στις 9:00μμ, στην οποία θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΚΚΕ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιπαλεύει αυτή την πολιτική και ταυτόχρονα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στο λαό ότι υπάρχει λύση.

«Υπάρχει λύση, ελάτε μαζί μας».


Συντάκτης news 15 Ιουλίου, 2010 07:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV