Ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για το πόσιμο νερό στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2011 11:34

Στο ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2, περιοχή ΥΕΒ), την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Χρήστου Κατσαντούρα και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Γιώργο Ουζουνίδη, οργανώθηκε εκδήλωση που αφορούσε το «πόσιμο νερό» στον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης  ενόψει  και της επερχόμενης θερινής περιόδου.


Ο χημικός της Δ.Ε.Υ.Α.Α.  Κακαλής Χρήστος ανέπτυξε το θέμα, δίνοντας την ευκαιρία στις γυναίκες – μέλη του Προγράμματος «Δημιουργικής Απασχόλησης και Κοινωνικής Προσφοράς» του ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. που συμμετείχαν , να γνωρίσουν τον τρόπο υδροδότησης των νοικοκυριών και των κοινόχρηστων χώρων , τον έλεγχο της ποιότητας του νερού, τα αποθέματα που υπάρχουν και το δίκτυο των σύγχρονων εγκαταστάσεων επεξεργασίας του νερού, μέχρι την κατανάλωσή του.

Παράλληλα έγινε και προβολή σλάιντς και διανομή ενημερωτικού υλικού.

Το μήνυμα της ενημερωτικής ομιλίας ήταν, ότι ο πολίτης του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει στη διάθεσή του, νερό άριστης ποιότητας, αλλά, παράλληλα έχει την υποχρέωση να παίρνει μέτρα προστασίας του και να μην το κατασπαταλά στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού και της συλλογικής συνείδησης που πρέπει να έχουν οι δημότες, γιατί το νερό είναι πηγή ζωής, είναι πολιτισμός.

Την ομιλία παρακολούθησαν περί τις 170 γυναίκες και απαντήθηκαν απορίες και ερωτήματα. Οι δραστηριότητες αυτές στο ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα.

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2011 11:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV