Αφιέρωμα στην βιεννέζικη οπερέτα από αυστριακούς καλλιτέχνες σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2011 08:40

Αφιέρωμα στην βιεννέζικη οπερέτα από αυστριακούς καλλιτέχνες σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα




O Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης και ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα στην Βιεννέζικη Οπερέτα

την Παρασκευή

14 Οκτωβρίου 2011

και ώρα 9:00μ.μ.

στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τρεις καλλιτέχνες, καλεσμένους από την Βιέννη, τη Σοπράνο Antonia Zangger, τον Τενόρο Urlrich Braunegg και την πιανίστα Αθηνά Γκιλιοπούλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία έργων από τους πιο φημισμένους συνθέτες της Βιεννέζικης Οπερέτας, όπως αποσπάσματα από την Νυχτερίδα και από το Μία νύχτα στην Βενετία του Strauss, από την Χώρα του Μειδιάματος και την Εύθυμη Χήρα του Lehár, κ.α. Η ερμηνεία των έργων θα γίνει μέσω μουσικοχορευτικής και μελοδραματικής απόδοσης και με κατάλληλες αλλαγές ενδυμασίας, ενώ πριν από κάθε παρουσίαση θα γίνεται ένας σύντομος σχολιασμός της υπόθεσης του έργου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μικρή δεξίωση που θα παραθέσουν οι δύο Σύλλογοι για τους καλλιτέχνες και τους ακροατές στον προθάλαμο του Δημοτικού Θεάτρου.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί το

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

και ώρα 8:00 μ.μ.

στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας

ως συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης, του Δήμου Ορεστιάδας και της Κοινωφελούς Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου Ορεστιάδας.

 

 

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2011 08:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV