Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Φερών:Λήξη Μαθημάτων Α΄κύκλου

Συντάκτης news 17 Φεβρουαρίου, 2010 09:44

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Φερών:Λήξη Μαθημάτων Α΄κύκλου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα του Α΄κύκλου μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2009-2010, του νεοσύστατου Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Φερών,(Α.Λ.Π.) με τον γενικό τίτλο: «Περιβάλλον-Άνθρωπος-Πολιτισμός».

Στη διάρκεια του συγκεκριμένου κύκλου πραγματοποιήθηκαν 12 διαλέξεις με αντίστοιχους εισηγητές.


Τα μαθήματα παρακολούθησαν 170 εγγεγραμμένοι σπουδαστές, όση και η χωρητικότητα της αίθουσας θεάτρου του Δήμου Φερών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις εγγραφών οι οποίες ήταν πολύ περισσότερες, και στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα εγγραφής στον Β΄κύκλο μαθημάτων.

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα απονεμηθούν, σε ειδική τελετή, στους σπουδαστές και των δύο κύκλων μαζί, τον Ιούνιο, με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους.

Ο Β΄κύκλος μαθημάτων του Α.Λ.Π. με τον γενικό τίτλο: «Σύγχρονα Κοινωνικά Προβλήματα», θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Μαρτίου. Οι εγγραφές αρχίζουν την Δευτέρα 1 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας μόνο το συμβολικό ποσό εγγραφής των 20 €.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο (Πλατεία Ελευθερίας)ή από το

Website: http://www.alp-feres.gr/

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Α΄κύκλου, και πραγματοποιώντας την υπόσχεση μας, ομάδα σπουδαστών, μετά από κλήρωση, συνοδεία του Δημάρχου Φερών κ. Γεωργίου Ούστογλου και του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης κ. Νικόλαο Γκότση, θα πραγματοποιήσουν 4ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες, προσκεκλημένοι από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Τσουκαλά, κατά την διάρκεια του οποίου θα παρακολουθήσουν τμήμα της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, θα ξεναγηθούν στους χώρους του και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο από τον οικοδεσπότη όσο και από άλλους Έλληνες Ευρωβουλευτές και στελέχη της Ε.Ε., για διάφορα θέματα.

Στην διάρκεια επίσης παραμονής τους στην Αθήνα θα επισκεφτούν την Βουλή των Ελλήνων και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πληροφορίες: κιν. 6978374100, κ. Βουγιούκαλου και www.alp-feres.gr.


Συντάκτης news 17 Φεβρουαρίου, 2010 09:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV